Hjem > H > Hvordan Bli Kvitt Uønsket E-Post?

Hvordan bli kvitt uønsket e-post?

Hvis du regelmessig mottar uønsket e-post fra en spesiell avsenderen, kan du "Blokkere" denne adressen permanent. For å gjøre dette, må du først markere den uønskede e-posten, deretter går du til: "Mer" > "Blokkere" og velger "e-postadresse". Heretter vil du ikke mottat noen e-post fra denne adressen.

Les mer

Hvordan sjekke mail adresse?

EmailVerifier360° er en gratis online-verktøy for å teste en e-post. Verifisering av en e-postadresse, vil være nøyaktig, rask og i real-time. Enkel å bruke, kan du sørge for at e-postadressen din er gyldig. For dette trenger du bare å skrive inn e-postadressen til å kontrollere og klikk "Bekreft e-postadresse". Hvordan oppdage phishing? I mange tilfeller er ikke avsenderadressen forfalsket, da kan svindelen enkelt avsløres på denne måten. Send aldri personlig eller finansiell informasjon via e-post. Sjekk hvor lenken tar deg. Ved å holde musepekeren over lenken, kommer webadressen opp.

Derav, hvordan unngå phishing?

Forholdsregler

  1. Om det er snakk om e-post, sjekk avsenderadressen!
  2. Send aldri personlig eller finansiell informasjon via e-post.
  3. Sjekk hvor lenken tar deg.
  4. Sjekk om adressen er feilstavet eller slutter på .com istedenfor .
  5. Prøv å ikke klikke på lenker i e-post, men kopier heller adressen manuelt.
Tilsvarende, hvordan unngå at mail havner i søppelpost outlook? Administrere søppelpost

> E-post øverst på skjermen. Under Alternativer velger blokkere eller tillate. Velg dette alternativet hvis du vil slå av filtrering av søppelpost. Hvis du velger dette, vil du ikke kunne bruke noen av de andre alternativene på denne siden.

Tilsvarende, er mitt passord på avveie?

Hvis systemet oppdager at et av passordene dine er en del av en lekkasje, blir du varslet og samtidig oppfordret til å bytte passord. «Dette passordet ble funnet i en datalekkasje, og det er derfor stor risiko for at andre kan få tilgang til denne kontoen. Du bør endre passordet øyeblikkelig.» Og et annet spørsmål, er min epost hacket? Rundt 150.000 nordmenn oppgir at de er blitt utsatt for ID-tyveri, opplyser Norsis (Norsk senter for informasjonssikring). Du kan sjekke selv. Nettsida "have I been pwned" gir svar i løpet av sekunder - der får du opp alle eventuelle angrep som har rammet epostadressen du sjekker, og hva angrepene kan bety.

Man kan også spørre har passordet mitt blitt hacket?

Den enkleste måten å sjekke om noen har hacket en tjeneste og fått tilgang til passordet ditt er ved å bruke nettsiden Have I Been Pwned?. Der skriver du inn e-postadressen din, så kommer det opp en stor liste over alle såkalte «breaches» du har vært utsatt for. Tilsvarende, hva betyr spoofing? Spoofing er en teknikk som gjør at svindlere kan utgi seg for å kontakte deg fra et norsk nummer eller en trygg IP-adresse. For å utføre spoofing på telefon bruker svindlerne en programvare som maskerer det originale nummeret de ringer fra.

Deretter, hva er phishing e post?

Phishing er en form for sosial manipulering hvor en angriper forsøker å lure noen til å utføre en handling, for eksempel åpne et e-postvedlegg, klikke på en lenke eller betale en falsk regning.

By Muriel

Hvordan vite hva som er nord og sør? :: Hvor finner man søppelpost?
Nyttige lenker