Hjem > H > Hvor Er Mine Dokumenter På Iphone?

Hvor er mine dokumenter på iPhone?

Slik finner du filene dine i Filer-appen

  1. Åpne Filer-appen på iPhone, iPad eller iPod touch. Ser du ikke det blå Filer-appsymbolet på startskjermen? Bare sveip ned og søk etter Filer-appen.
  2. I Filer-appen kan du søke etter eller navigere til filen du er ute etter.

Les mer

Hvor finnes Nedlastinger?

Først åpner du appen på Android-enheten din. Forsikre deg om at du er i "Bla gjennom" -fanen. Trykk på alternativet "Nedlastinger", så ser du alle nedlastede dokumenter og filer. Det er det! Hvor finner man nedlastede Filer på iPhone? Hvis du bruker en iOS-enhet og har lagret filen lokalt på enheten, kan du se den i appen Filer. Hvis du vil fjerne en nedlastet eller synkronisert fil, trykker du lenge på filen, velger den, og deretter trykker du på ikonet Slett.

Hvordan gjenopprette ulagret dokument Word?

Åpne Word på nytt, klikk på «Fil», deretter «Innstillinger». Klikk deretter knappen «Behandle dokument», og velg deretter «Gjenopprett dokumenter som ikke er lagret». Vips – filen din er tilgjengelig igjen! Hvordan finne slettede dokumenter i Word? Gå til Fil->informasjon >Behandle dokument > Gjenopprett ulagrede dokumenter. Velg filen, og velg deretter Åpne.

Hvordan finne lagrede dokumenter på iPad?

Naviger i og åpne filer og mapper

Trykk på Naviger nederst på skjermen, og trykk deretter på et objekt i Naviger-sidepanelet. Trykk på Naviger igjen hvis du ikke ser Naviger-sidepanelet. Hvis du vil se nylig åpnede filer, trykker du på Nylige nederst på skjermen. Trykk på en fil, plassering eller mappe for å åpne den.
Folk spør også hvor er dokumenter på ipad? Åpne Pages, og hvis et dokument allerede er åpent, trykk på Dokumenter øverst i venstre hjørne, for å se alle dokumentene.

Angående dette, hvor lagres pdf filer på iphone?

PDF-filen blir tilgjengelig i Bøker-appen på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac så lenge du er logget inn med den samme Apple-ID-en og har aktivert iCloud Drive for Bøker. Hvor lagres Nedlastinger på Samsung? Start appen Mine filer. Trinn 2. Trykk på Nedlastinger i Kategorier. Da vil du se de nedlastede filene.

Så, hvordan laste ned filer?

filerlastenedFilene

Last ned filer

  1. Åpne Chrome-appen.
  2. Gå til nettsiden du vil laste ned en fil fra.
  3. Trykk og hold på det du vil laste ned, og trykk på Last ned linken eller Last ned bildet.

By Letizia

Hvordan finne apper på Samsung? :: Hvordan legge ved fil?
Nyttige lenker