Hjem > H > Hvordan Dele Flere Bilder På Facebook?

Hvordan dele flere bilder på Facebook?

Slik deler du bilder på Facebook:

  1. Trykk på Bilde øverst i nyhetsoppdateringen din.
  2. Velg bilder fra kamerarullen på telefonen, og trykk på Ferdig.
  3. Hvis du vil, kan du. trykke på en layout hvis du laster opp flere bilder trykke på for å lukke layout-valgene trykke på Velg layout for å åpne dem igjen.
  4. Trykk på Publiser.

Les mer

Hvordan endre sivilstatus på Facebook uten at noen ser det?

Noen oppdateringer kan være greit å holde for seg selv.Slik gjør du det.

  1. Klikk på "Rediger profil" under profilbildet ditt:
  2. Bla deg nedover til du ser "Forhold", og klikk på "Rediger"
  3. Til høyre for "Sivilstatus" klikker du på hengelåsen, og velger "kun meg" på hvem som kan se din sivilstatus:
Du kan også spørre hvordan endre jobb på facebook uten at noen ser det? Trykk på øverst til høyre på Facebook og deretter på navnet ditt. Trykk på under navnet ditt. Trykk på eller Legg til ved siden av informasjonen du vil endre. Rediger informasjonen, og bruk publikumsvelgeren til å velge hvem som kan se det.

Og et annet spørsmål, hvordan bytte forsidebilde på facebook uten at andre ser det?

Åpner du et forsidebilde og velger "Rediger" kan du ikke endre delingsgraden, slik du kan på blant annet profilbilder. Forsidebilder må være offentlige uansett; det finnes ingen måter å gjøre dem synlige for kun dine venner. Kan ikke publisere på Facebook? Hvorfor kan jeg ikke publisere, kommentere eller delta i en Facebook-gruppe? Hvis evnen din til å publisere, kommentere eller delta i en gruppe er slått av, kan det hende at en gruppeadministrator midlertidig har slått av evnen din til å publisere, kommentere og delta i gruppen.

Man kan også spørre kan ikke sende bilder på messenger?

Hvis Facebook Messenger-appens cache og data er ødelagt, kan dette være problemet bak at du ikke kan dele bilder med vennene dine ved hjelp av Facebook Messenger. Sletting av uønsket cache vil fikse problemet og gjøre lagringsplass for andre viktige ting. Er det lov å publisere bilder? Du må få samtykke før du deler bilder og film av andre. Men det finnes unntak. Ulovlig å dele: Du kan ikke publisere fritt bilder av andre selv om det er du som er fotografen, det er fordi personbilder regnes som personopplysning, se personopplysningsloven. Det gjelder også i lukkede sosiale grupper.

Hva sier loven om deling av bilder?

Å dele bilder av andre uten samtykke er ulovlig og derfor straffbart. Hovedregelen er at den som er på bildet også er den personen som bestemmer over det. Den som har stilt opp på et bilde er i loven gitt en rett til å bestemme hva som skal skje med bildet. Dette følger av åndsverkloven § 45 c. Derav, hvilke konsekvenser kan deling av bilder på nett få? Etter åndsverkloven § 79, kan man straffes med bøter eller fengsel i inntil 1 år hvis man deler bilder av andre uten lov. Hvis bildene hadde inneholdt ting som krenket privatlivets fred, kunne det også vært i strid med straffeloven § 267 å legge ut et bilde på nett.

Hvor mye er Facebook verdt?

Facebook-konsernet har i dag en samlet markedsverdi på drøyt 430 milliarder dollar. Med dagens valutakurser tilsvarer det svimlende 3675 milliarder norske kroner, eller verdien av et halvt oljefond og 50 prosent mer enn selskapene som inngår i Hovedindeksen. 8450 mrd kr.

By Goran

Hvor finner jeg blodtypen min Helsenorge? :: Hvor finner jeg bildene mine på Facebook?
Nyttige lenker