Hjem > H > Hvordan Få Hakeparentes?

Hvordan få Hakeparentes?

Hakeparentes får du skrevet ved å holde Alt Gr-tasten inne mens du trykker på henholdsvis 8 og 9.

Les mer

Deretter, hvor finner man omvendt skråstrek på mac?

Mac-tastaturet har ingen «backslash». Den finner du på shift-alt-7. Tilsvarende, hvordan få rett strek på mac? hvilken taster bruker jeg på macen for å få den frem? Hvilket program snakker vi om her, da? Hvis det er pipe du er ute etter får du den fram ved å trykke alt+7.

Folk spør også hvordan få hakeparantes på mac?

Re: Hakeparantes

alt-8 og alt-9 og shift-alt-8 og shift-alt-9, naturligvis.
Hva betyr Klammeparentes? Klamme er en type parentes. Begrepet klamme brukes særlig om hakeparentes («skarpe klammer» [ ]); strek i form av bue eller sløyfe for å vise at noe skal holdes samlet.

Også, hva heter de forskjellige parentesene?

Det er fire grunnleggende typer parenteser:

  • ( ) : Vanlige (runde) parenteser eller bueparenteser.
  • [ ] : Hakeparenteser, (fir)kantede parenteser, klammer, brackets (fra engelsk).
  • { } : Klammeparenteser, krøllparenteser, sløyfeparenteser, curly brackets, braces, akkolade.
Og et annet spørsmål, hvordan skrive krøllparentes på windows? Krøllparentes (frå engelsk curly bracket) er eit namn på teikna { og }. Den venstrestilte krølleparentesen kjem fram gjennom vanlege QWERTY-tastatur med norsk oppsett ved å taste Alt Gr og 7-tasten (over bokstavtastane). Den høgrestilte parentesen kjem fram fram med Alt Gr og 0.

Tilsvarende, er det punktum etter parentes?

Parentes. Når det som står i en parentes, er lagt til ytringa, står punktum etter parentesen. Eksempel: Elevene møtte opp til time (i alle fall de fleste). Hvordan søke på et ord i en tekst Mac? Trykk på Kommando-F i Safari-appen på Macen. Skriv inn et ord eller uttrykk i søkefeltet som vises øverst til høyre. Hvis du vil se neste treff på siden, klikker du på Neste-knappen til høyre for feltet.

Hvordan bla nedover på Mac?

Scrolling, eller rulling, på styreflaten på en bærbar Mac fungerer som på iPhone og iPad. Drar du fingeren ned, scroller du opp. Drar du fingeren opp, scroller du ned. Vil du at rulleretningen skal gå samme vei som fingeren din, altså når du drar fingeren ned, så scroller du ned på for eksempel en nettside?

By Mellar

Hvordan få opp søkefelt på Mac? :: Hvordan slette Google konto på PC?
Nyttige lenker