Hjem > H > Hvordan Slette Google Konto På Pc?

Hvordan slette Google konto på PC?

Gå til Google-kontoen din. Klikk på Data og personvern til venstre. Rull til «Data fra apper og tjenester du bruker». Klikk på Slett en Google-tjeneste under «Last ned eller slett dataene dine».

Les mer

Hvor gammel må man være for å ha google-konto?

Når barnet ditt fyller 13 år (eller aldersgrensen i landet ditt), kan barnet velge å bytte til en vanlig Google-konto. Før et barn fyller 13 år, får foreldrene en e-post som informerer om at barnet snart kan få kontroll over sin egen konto, noe som innebærer at du ikke lenger kan administrere den. Hvordan se innlogginger på Facebook? Trykk på øverst til høyre på Facebook. Bla ned og trykk på Innstillinger. Trykk på Sikkerhet og innlogging. Bla nedover, og trykk på Få varsler om ukjente innlogginger.

Hvor er jeg logget inn på Facebook?

Trykk på øverst til høyre på Facebook. Bla ned, trykk på Innstillinger, og trykk deretter påPassord og sikkerhet. Gå til delen HVOR DU ER INNLOGGET. Du må kanskje trykke på Se mer for å se alle øktene du er logget inn på. Hvor er på iPhone? Slik slår du på Hvor er? for iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på navnet ditt.
  3. Hvis du vil at familie og venner skal vite hvor du er, kan du slå på Del posisjonen min.
  4. Trykk på Finn [enhet], og slå deretter på Finn [enhet].

Hvem har laget Google?

Google/Grunnleggere Hvor kommer Google navnet fra? navnet er et ordspill på tallet googol, ti opphøyd i hundre, og er en fantasifull overdimensjonering av mengden nettsider Google kan søke i. Tallet googol overgår antall atomer i universet. Google ble grunnlagt i 1998 av Larry Page og Sergey Brin.

Tilsvarende, hva er en gmail konto?

En Google-konto er en brukerkonto som gir adgang til Google-eide tjenester slik som Blogger, YouTube og Google Groups. En konto kan opprettes ved å registrere en e-postadresse hos Gmail, eller ved å bruke en eksisterende e-postadresse fra en annen leverandør. Angående dette, hvordan logge inn på google-konto? Logg på Google. Klikk på profilbildet ditt eller e-postadressen din øverst til høyre på siden. Klikk på "legg til konto" fra rullegardinmenyen. Skriv inn brukernavnet og passordet til en annen konto du vil ha tilgang til, og klikk på "logg på".

Derav, hvordan lager man en ny e post?

Opprett en Gmail-konto

  1. Gå til nettsiden for å opprette en Google-konto.
  2. Følg trinnene på skjermen for å konfigurere kontoen din.
  3. Logg deretter på Gmail med Google-kontoen du opprettet.

By Field Kochen

Hvordan få Hakeparentes? :: Hva koster Google-konto?
Nyttige lenker