Hjem > H > Hvem Fant Opp Mikke Mus?

Hvem fant opp Mikke Mus?

I løpet av de første årene ble Mickey tegnet av den anerkjente animatøren Ub Iwerks, og Disney ga selv Mickeys stemme til 1947. Mickey fikk ofte selskap av kjæresten sin, Minnie Mouse, samt en animert vennegjeng som inkluderte Donald Duck , Goofy og Pluto.

Les mer

Hva heter hunden til Mikke Mus?

Pluto opptrer som hunden til Mikke Mus, men har i enkelte tilfeller opptrådt sammen med Donald Duck. Han fikk navnet Pluto i forbindelse med oppdagelsen av dvergplaneten Pluto i 1930 som fikk sitt navn fra den romerske guden Pluto. Hva heter Langbein i Danmark? Fedtmule er dansk, og Langbein heter Goofy på originalspråket....

Angående dette, hvilket dyr er spøkelseskladden?

Spøkelseskladden (engelsk: The Phantom Blot) er en tegneseriefigur i Disneys historier. Han er en skurk; kledt i et sort laken, sorte hansker og støvler, og er (ved siden av Svarte-Petter) Mikke Mus' nemesis. Hvor mange kort er det i svarteper? Svarteper med egen kortstokk

Denne kortstokken er illustrert med mange forskjellige par, enten det er lærerinnen og læreren, eller den dresskledde herren og hans frue. Kortstokken består av tolv par og en svarteper. Når kortene deles ut, skal man holde dem slik at ikke motstanderen ser kortene.

Angående dette, hvor bor langbein?

Langbein! Langbein (engelsk: Goofy) opptrådde for første gang i kortfilmen Mickey's Revue, hvor han var kjent som Dippy Dawg. Han bor i byen Andeby. Hva heter nevøene til Donald Duck? Donald har en av-og-på-kjæreste, Dolly (engelsk Daisy) og tre nevøer, Ole, Dole og Doffen (engelsk Huey, Dewey and Louie), som representerer den fornuftige delen av familien.

Hva heter B-gjengen?

B-gjengen er medlemmer av Tyver, Boms og Piraters Union, og minst ett større prosjekt ser ut til å ha blitt i det minste delvis finansiert med midler fra Hjelpe- og stønadskassen for svindlere, lommetjuver, jukesemakere og lyssky individer. Hva heter tegneserien der handlingen foregår i Andeby? Andeby er blant annet hjemmet til Disney-figurene Skrue McDuck og Donald Duck, kjent i Norge fra tegneseriebladet Donald Duck & Co.

Du kan også spørre hvem grunnla andeby?

Kornelius Kvakk er Andebys grunnlegger og slektens stamfar. Det finnes flere statuer av ham i Andeby.

By Lulu

Hva var Athene gudinne for? :: Hvor bor Mikke Mus?
Nyttige lenker