Hjem > H > Hvilken Farge Passer Sammen?

Hvilken farge passer sammen?

Farger som passer godt sammen

  • En harmonisk toklang lages av farger som ligger rett overfor hverandre på fargesirkelen, dvs. komplementærfarger.
  • To eksempler: blått-orange, og blågrønt-rødorange.

Les mer

Hvordan finne ut om farger passer sammen?

Start med en farge du liker som hovedfarge, og velg et par nyanser av denne fargen, lysere eller mørkere. Finn ut hvor den ligger på fargesirkelen. På motsatt side av fargesirkelen finner du fargene til de mindre kakestykkene. Her ligger komplementærfargen. Hva passer til Elvesand? Elvesand. En lys og lett beigetone inspirert av naturelementer. Elvesand kan balanseres med sterkere farger som Bondeblå eller den helt mørke Heksetimen, og passer godt til detaljer i svart og gull.

Du kan også spørre hvilken blåfarge passer til sand?

LADY 4109 Gustaviansk Blå

En klassisk blå favoritt gjennom mange år. Den er varm og lun i uttrykket med sin røde undertone. Lekker i kombinasjon med beige farger som 1140 Sand, 1233 Mohair eller til den mørkere 4618 Kveldshimmel.
Hvilke farger passer til curious mind? 11174 Curious Mind er fin inntil 1108 Lotus, 11173 Humble Yellow, 10962 Sandy, 10963 Golden Bronze blant de gylne tonene. 1024 Tidløs, 1352 Form, 1462 Grå Skifer og 1434 Elegant er fine grå kombinasjoner.

Følgelig, hvilken farge passer til skifergrå?

1462 Grå Skifer

En vakker, mørkere gråtone som står i perfekt fargeharmoni med andre gråtoner som 1024 Tidløs, 1391 Lys Antikkgrå, 1973 Antikkgrå, 1032 Grå Harmoni, 1877 Valmuefrø og 1434 Elegant.
Hvilken farge passer til lys grå sofa? Mørk og lys, eller svart og hvitt er en effektiv kontrast. En mørk grå sofa blir mer interessant sammen med et lyst møbel som en stol eller benk. Lyse puter i fine farger blir en svært effektiv kontrast i en mørk sofa. Er veggene malt i en mørk farge kan bildene på veggen ha et lyst motiv.

I forhold til dette, hvilken veggfarge passer til grått kjøkken?

Et kjøkken i en nøytral gråfarge vil ha godt av litt varmere innslag. Den enkle måten å gjøre det på er å tilføre tilbehør i brunt og rødt, som for eksempel trefjøler og terracotta-krukker. Kjøkkeninnredning, Athena, i fargen Fusion, Invita. Deretter, hva betyr fargen grå? Grå anses av de fleste for å være den kjedeligste av alle farger, og i norsk kultur symboliserer den det kjedelige, triste og uinteressante. Ordet brukes mye i uttrykk som for eksempel «grå mus», «grå hverdag» og «grått og trist».

Hva er komplementære farger?

Komplementære farger er farger som motsetter og komplementerer hverandre. Ved en additiv fargeblanding vil to komplementære farger gi hvitt eller grått. Dette kan illustreres hvis man farger sektorer på en pappskive med like mye av to komplementærfarger og snurrer den raskt rundt.

By Pederson Guilbe

Hvilke epler er søte? :: Kan man kombinere grått og beige?
Nyttige lenker