Hjem > H > Hvilken Bydel Tilhører Groruddalen?

Hvilken bydel tilhører Groruddalen?

Artikkelstart. Groruddalen er en fellesbetegnelse for Oslos nordøstre bydeler. Det omfatter omtrent bolig- og industriområdene som avgrenses av Østmarka i øst, Gjelleråsmarka i nord, Lillomarka i vest, og en tenkt linje omtrent fra Bjerke via Økern til Bryn i sør.

Les mer

Også, hvilken bydel tilhører sørenga?

Sørenga
BydelBydel Gamle Oslo
KommuneOslo
Grenser tilOslofjorden, Bjørvika, Gamlebyen, Grønlia
Innbyggere746 leiligheter
Derav, hva heter bydelene i oslo? Bydeler
  • Bydel Alna. Bydel Bjerke. Bydel Frogner.
  • Bydel Gamle Oslo. Bydel Grorud. Bydel Grünerløkka.
  • Bydel Nordre Aker. Bydel Nordstrand. Bydel Sagene.
  • Bydel St. Hanshaugen. Bydel Stovner. Bydel Søndre Nordstrand.
  • Bydel Ullern. Bydel Vestre Aker. Bydel Østensjø

Også, hvilken bydel er ryen?

Ryen er et strøk i Oslo. Strøket ligger dels i bydel Østensjø og dels i bydel Nordstrand. Hvilken bydel ligger Sinsen i? Sinsen er et stort bolig- og forretningsstrøk i bydel Grünerløkka og bydel Bjerke i Oslo. Det ligger mellom Trondheimsveien (østsiden inkludert på den aktuelle strekningen) og Sinsenveien i sin helhet (begge sider av veien inkludert vest for Alnabanen, ellers kun nordsiden).

Dessuten, hvilken bydel er skullerud?

Skullerud er et strøk i Bydel Østensjø i det sydøstlige Oslo. Det ligger syd for Bogerud, på grensen mot Østmarka. Hvilken bydel er Sagene? Bydel Sagene er en administrativ bydel i Oslo. Sagene er også navn på ett av strøkene i bydelen, men navnet er fra gammelt av brukt om bebyggelsen rundt hele strekket av Akerselva som inngår i dagens bydel Sagene. Bydelen har 45 089 innbyggere (per 2020) og et areal på 3,1 km².

Også, hva er den rikeste bydelen i oslo?

Bydel Vestre Aker, som er bydelen med høyest gjennomsnittlig bruttoinntekt (833 000 kroner), har kvinner 54 prosent av menns bruttoinntekt i 2019, mot 52 prosent året før. Også, hvilken bydel ligger tøyen i? Tøyen er et strøk i indre by i Oslo, som ligger delvis i bydel Gamle Oslo og delvis i bydel Grünerløkka.

I hvilken bydel ligger Aker Brygge?

Aker Brygge er et område og et kjøpesenter i bydel Frogner i Oslo.

By Huda Edholm

Hvilken bydel er Haugerud? :: Hvilken bydel ligger Lambertseter i?
Nyttige lenker