Hjem > H > Hvilken Bydel Ligger Lambertseter I?

Hvilken bydel ligger Lambertseter i?

Velkommen til Bydel Nordstrand! Bydel Nordstrand er en bydel med nærhet til både sjøen og marka. Bydelen består av områdene Ekeberg, Bekkelaget, Brattlikollen, Ormøya, Malmøya, Ulvøya, Lambertseter, Nordstrand og Ljan og har rundt 52 000 innbyggere.

Les mer

Hvor i Oslo ligger Nordre Aker?

Bydelen består av de tidligere bydelene Sogn og Grefsen-Kjelsås med tillegg av Blindern og Ullevål Hageby fra tidligere bydel St. Hanshaugen-Ullevål, og Gaustad fra tidligere bydel Vinderen. Bydel Nordre Aker strekker seg fra indre by i sør til Nordmarka i nord og ligger på begge sider av Akerselva. Hvor mange bor i Nydalen? Nydalen er kun 11 minutter unna Oslo sentrum og er med sine unike kvaliteter et meget attraktivt sted å jobbe, bo og studere. Det er i dag ca 30 000 som bor, jobber eller studerer her, og Nydalen har blitt et attraktivt og levende sentrum for bydel Nordre Aker i Oslo.

Du kan også spørre hvilken bydel er nordberg?

Nordberg er et villastrøk i Bydel Nordre Aker i Oslo vest. Hvilken bydel er Haugerud? Haugerud er en drabantby i Groruddalen nordøst i Oslo. og ligger i bydel Alna. Området er preget av høyblokker og lavblokker, men har også en del villabebyggelse og rekkehus.

Hvilke bydeler er Oslo øst?

Indre by øst omfatter bydelene Gamle Oslo, Grünerløkka og Sagene. St. Hanshaugen og Frogner danner indre by vest, mens bydelene Ullern, Vestre Aker og Nordre Aker danner ytre by vest. Bjerke, Grorud, Stovner og Alna utgjør ytre by øst, mens ytre by sør omfatter bydelene Østensjø, Nordstrand og Søndre Nordstrand. I forhold til dette, hvilken bydel er ryen? Ryen er et strøk i Oslo. Strøket ligger dels i bydel Østensjø og dels i bydel Nordstrand.

Folk spør også hvilken bydel ligger holmenkollen i?

Bydel Vestre Aker omfatter blant annet Sørkedalen, Bogstad, Røa, Huseby, Hovseter, Holmen, Holmenkollen, Voksenåsen, Slemdal, Ris, Vinderen, Frøen, Volvat, Grimelund og Borgen m.m. Bydelsadministrasjonen ligger i Sørkedalsveien 150 på Huseby, i det tidligere FO-bygget, Forsvarets Overkommando. Hvilken bydel er Mortensrud? Mortensrud er et boligområde som ligger nord i østdelen av Bydel Søndre Nordstrand i Oslo.

Så, hvilken bydel er fornebu?

Fornebu er et område mellom Lysaker og Snarøya i Bærum kommune, mest kjent for at den tidligere hovedflyplassen Oslo lufthavn, Fornebu lå her i perioden 1939–1998.

By Som

Hvilken bydel tilhører Groruddalen? :: Hvilken bydel er Etterstad?
Nyttige lenker