Hjem > H > Hvilken Nettleser Bør Man Velge?

Hvilken nettleser bør man velge?

Hvilken nettleser bør man bruke i 2021?Forklart!

  • Best i test: Brave Browser. Det er litt morsomt at den beste nettleseren er en som mange ennå ikke har kjennskap til, men Brave Browser er faktisk den raskeste nettleseren i 2020 og 2021.
  • Firefox som er godt alternativ.
  • Chrome gjør det greit.
  • Bruk Safari om du har Mac.

Les mer

Hvilken nettleser er tryggest?

De beste nettleserne for personvern og sikkerhet

Vivaldi, Tor og Firefox er allment kjent for å gi brukerne den beste beskyttelsen, og spesielt er Tor ansett for å være den aller sikreste nettleseren for deg som ønsker å være fullstendig anonym.
Folk spør også hvilken nettleser bruker minst strøm? I følge våre målinger var det Firefox som bruker minst minne med fem faner oppe, med en minnebruk på 283 MB. Chrome kom hakk i hel med sine 309 MB, etterfulgt av ingen ringere enn Safari med 380 MB.

Så, hvordan endre standard nettleser?

Åpne Windows start-menyen ved å trykke på Windows-ikonet ( ) nederst i venstre hjørne.

  1. Steg 2. Trykk på tannhjulet for å gå til innstillingene.
  2. Steg 3. Velg Apper.
  3. Steg 4. Velg Standardapper.
  4. Steg 5. Under Nettleser vises appen/programmet som er standard nettleser. Om du trykker på det, vises det en liste med alternativer.
Dessuten, hvordan finner jeg ut hvilken nettleser jeg har? Hold inne vinduet i nettleseren Alt tasten, og trykk på H for å få frem Hjelp-menyen. Klikk på Om Google Chrome, og finn versjonsnummeret øverst i vinduet som vises.

Angående dette, hvilken nettleser er best 2020?

Det er Chrome, Vivaldi, Opera, Firefox og Edge som gjør det bra i noen eller alle testene. Vår favoritt er Firefox – den er sikker, rask og fleksibel. Microsofts nye nettleser, Edge, gjør det overraskende nok mindre bra i fullversjonen enn som beta-versjon, men i to av hastighetstestene er den blant de raskeste. Ta dette i betraktning, hva er sikker nettleser? En trygg nettleser er en nettleser med ekstra sikkerhetstiltak som bidrar til å forhindre uautorisert tredjepartsaktivitet mens du surfer på nettet.

Og et annet spørsmål, hvordan bytte nettleser på iphone?

For å bytte nettleser på iPhone trenger du bare å gjøre følgende:

  1. Last ned den nettleseren du ønsker å bruke.
  2. Gå til «Innstillinger» på iPhonen din.
  3. Gå nedover til du finner den appen du ønsker å ha som standard nettleser.
  4. Klikk på denne nettleseren for å få opp menyvalg.
  5. Velg «Standard nettleser».
Deretter, hvordan oppdatere microsoft edge? Gå til Innstillinger i nettleseren, og mer informasjon > Om Microsoft Edge (edge://settings/help). Avhengig av hvor du kjøpte enheten, kan du se én eller begge av følgende veksleknapper: Laste ned og installere oppdateringer automatisk. Last ned oppdateringer via forbruksmålte tilkoblinger.

Hvordan laste ned Internet Explorer?

Hvis du ikke kjører den nyeste versjonen av Internet Explorer for operativsystemet ditt, kan du laste den ned ved hjelp av en av de tilgjengelige koblingene i Internet Explorer Download Center.

By Herrick

Hvordan finner jeg ut hvilken nettleser jeg har? :: Hvilke målinger vil du utføre før man setter spenning på anlegget?
Nyttige lenker