Hjem > H > Hvordan Betale Med Lommebok?

Hvordan betale med lommebok?

Fyll på et kort med digitale penger

  1. Trykk på kortet med digitale penger i Lommebok-appen.
  2. Trykk på Fyll på penger.
  3. Velg beløpet du ønsker å overføre til kortet, og trykk på Legg til.
  4. Velg kortet du ønsker å betale med, og fullfør transaksjonen med Face ID eller Touch ID.

Les mer

Hvordan aktivere Coopay?

Hvordan ta i bruk Coopay? Tjenesten aktiveres i Coops medlemsapp, «Mitt Coop». Neste gang du er i butikken, velger du betaling med Coopay, åpner appen og scanner QR-koden på samme sted der medlemskortet skannes. Følgelig, når kommer samsung pay til norge? Samsung Pay ble lansert i Sverige . Per juli 2019 foreligger det ennå ingen lanseringsdato for Samsung Pay i Norge, Finland og Danmark.

I forhold til dette, hvordan betale med samsung telefon?

Samsung Pay

Lar deg betale med mobilen i vanlige betalingsterminaler der du vanligvis ville brukt vanlig bank- eller kredittkort. Betalingen gjøres ved å holde telefonen mot betalingsterminalen og bekrefte betalingen med fingeravtrykk. Fungerer med nyere modeller av Samsungs telefoner og smartklokker.
Følgelig, kan man bruke mobilepay i norge? MobilePay ble lansert i Norge i 2015 og er lastet ned over 300 000 ganger. Antall brukere er ikke oppgitt. MobilePay kunne brukes i over 1 200 fysiske butikker og nettbutikker i tillegg til appene RuterBillett og NSB.

Er Vipps i andre land?

Du fyller på et valgfritt beløp i Vipps, og kan bruke dette fritt til hvor som helst i verden etter gjeldende priser. Å motta samtaler fra alle land er selvsagt gratis! EU/EØS: I EU/EØS koster det ikke noe mer å bruke mobilen enn hjemme i Norge. Kan man vippse til andre land? Nei, ikke per nå. Men syv ulike land i Europa samarbeider med å få en internasjonal løsning, der det blir mulighet for å Vippse fra Norge til og fra noen med eksempelvis Swish (Sverige) eller MobilePay (Danmark, Finland).

Folk spør også kan vipps brukes fra utlandet?

Så enkelt er det dessverre ikke, verken Vipps eller Mobilepay kan brukes i butikker utenfor Norge, men de kan likevel være nyttige på reisen hvis du skal dele regninger med norske venner eller overføre lommepenger til ungene. Bare husk at du trenger nettforbindelse for at disse appene skal virke. Hvordan aktivere Google Pay? Konfigurer Google Pay-appen

Last ned Google Pay. Åpne Google Pay-appen, og følg veiledningen for konfigurering. Når du blir bedt om det, legger du til et kort. Du kan bli bedt om å angi en skjermlås på Android-enheten din.

I forhold til dette, er google pay trygt?

Hjelp. Hvor sikkert er det å betale med Google Pay? Når du betaler med Google Pay må telefonen låses opp med fingeravtrykk, ansiktsgjenkjenning eller personlig kode. I tillegg benyttes et token i stedet for kortnummeret ditt.

By Alansen Kerekes

Hvilke kriger pågår nå? :: Hvordan betale med Wallet?
Nyttige lenker