Hjem > H > Hvordan Få Apple Pay Med Dnb?

Hvordan få Apple Pay med DNB?

Som nevnt av flere andre DNB-kunder er det ikke mulig å knytte kortene til Apple Pay. DNB selv argumenterer med at få butikker tilbyr å betale med dette, og at de selv vil satse på Vipps. Allikevel har de valgt å åpne for Google Pay, selv om konseptet er det samme.

Les mer

Hvem tar Apple Pay i Norge?

Fra før har kunder av Monobank, Nordea, Santander, Sbanken og ST1 hatt mulighet til å ta i bruk Apples betalingsløsning. Foreløpig er det kun Visa-kort (både kreditt- og debetkort) som kan brukes med Apple Pay hos Storebrand. Visa Electron kommer i juni. Tilsvarende, hva koster det å bruke apple pay? Apple Pay er helt gratis, og det er heller ingen gebyrer på betalinger med Apple Pay.

I forhold til dette, har sparebank1 apple pay?

Derfor er bankens beslutning om å gi opp Apple Pay-motstanden ganske så overraskende, selv om Balder-medeierne Fana Sparebank og Sparebanken Sogn og Fjordane i det stille også har åpnet for Apple Pay. Når vil DNB støtte Apple Pay? - Mobilbetaling i butikk vil være et viktig betalingsmiddel i fremtiden, sier Rasmus Figenschou i DNB. Apple Pay-støtte i Norge ble kunngjort og lansert 20. juni samme år.

Hvordan betale med mobilen DNB?

Google Pay

  1. Last ned Google Pay appen i Google Play Store på din Android enhet.
  2. Velg "betalingsmåte" og legg inn ønsket DNB kort.
  3. Aksepter vilkår.
  4. Tast inn bekreftelseskoden du mottar.
Hvordan betale med iPhone? Betal med standardkortet ditt på en iPhone med Face ID
  1. Dobbelttrykk på sideknappen.
  2. Når standardkortet vises, kan du se på iPhone for å autentisere med Face ID, eller du kan skrive inn koden.
  3. Hold toppen av iPhonen noen få centimeter fra den kontaktløse leseren til ordet «Ferdig» og et hakemerke vises på skjermen.

Hvordan betale med mobilen iPhone?

Betal med iPhone og Apple Watch i butikk

  1. Har du mobil med "Touch ID": Hold telefonen i nærheten av terminalen, hold fingeren på hjemknappen og betal med "Touch ID"
  2. Har du mobil med "Face ID": Dobbeltklikk på sideknappen og betal med "Face ID"
  3. Apple Watch: Dobbeltklikk på sideknappen og hold klokken nær terminalen.
Har Danske Bank Apple Pay? Du kan bruke Apple Pay fra Danske Bank i alle butikker som har kontaktløs betaling – og det fungerer på samme måte som kontaktløse kort.

Angående dette, hvordan funker apple wallet?

Det er enkelt. Bare legg til et kredittkort, debetkort eller forhåndsbetalt kort i Lommebok-appen på iPhonen din. Og husk å legge til kortene dine på alle andre Apple-enheter du ønsker å bruke med Apple Pay. Betalingsmetoden fungerer på iPhone, Apple Watch, Mac og iPad.

By Geldens Sabini

Hvordan betale med Wallet? :: Hva mente Welhaven om språket?
Nyttige lenker