Hjem > E > Er Sørlandssenteret Norges Største Kjøpesenter?

Er Sørlandssenteret Norges største kjøpesenter?

Sørlandssenteret er et av Norges største kjøpesentre i areal med 148 butikker på hele 112 000 kvm. Vi har en rekke spennende forretninger innen alle bransjer. Flere av disse er internasjonale handelskonsepter som har valgt Sørlandssenteret som første etablering i regionen.

Les mer

Deretter, hva betyr jekta?

Jekta er et åpent fartøy uten dekk, den er klinkbygget og plattgattet, og seiles med råseil. Du kan også spørre kan gavekort gå ut på dato? Et gavekort eller en tilgodelapp uten betingelser kan brukes til å handle i forretningen i 3 år fra utstedelse uten begrensninger! Dersom det ikke settes noen utløpsdato på gavekortet eller tilgodelappen så er det den alminnelige foreldelsesfristen på 3 år som gjelder.

Du kan også spørre kan man bruke ditt gavekort på matbutikker?

Med et gavekort fra dittgavekort.no i lomma kan du shoppe i mer enn 4000 butikker fordelt på nesten 80 kjøpesenter. Gavekortet kan brukes på alt fra dagligvare og elektronikk til mote, interiør og skjønnhet, med unntak av Posten og Vinmonopolet. Dessuten, kan man bruke gavekort på alkohol? Hvis ikke det er slik at senteret eller matbutikken har egne regler om at gavekort ikke kan brukes til alkohol. Vinmonopolet selger egne gavekort, som da kun kan brukes på vinmonopolet, så du kan jo eventuelt ønske deg dette.

Så, hvilke butikker kan man bruke ditt gavekort på?

Dittgavekort.no er et felles gavekort for Olav Thon Gruppen, som kan brukes på alle kjøpesentre i Amfi og Thon Eiendom, og alle Thon Hotels i hele Norge. Du kan også bruke gavekortet på restauranten som er tilknyttet Thon Hotels. Kan man bruke fysiske gavekort på nett? Merkeklær på nett

Gavekortene kan brukes i alle deres fysiske butikker eller omgjøres til en rabattkode for bruk i nettbutikk.

Folk spør også hvordan bruke kiwi gavekort?

Et gavekort fra KIWI kan brukes på matvarer, kosmetikk, magasiner, ulltøy – alt du kan finne i din lokale KIWI-butikk. Gavekortet er en nyttig gave de fleste vil sette pris på. Når du har mottatt gavekortet må dette aktiveres her. Betal med kort eller faktura. Angående dette, kan ditt gavekort brukes på xxl? Gavekortene våre er gyldige i to år fra utstedelsesdato, kan ikke brukes på tvers av landegrensene og kan benyttes i våre varehus. NB: gavekortene kan ikke benyttes på xxl.no. Gavekortene våre kan kjøpes som fysiske gavekort eller digitale gavekort.

Angående dette, hvor kan jeg bruke gavekort fra steen og strøm?

Gavekortet kan benyttes på alle butikker på våre Steen & Strøm sentre i Norge.

By Walliw Boylan

Hvor høre podcast gratis? :: Hvem eier Jekta Storsenter?
Nyttige lenker