Hjem > H > Hva Er Norges Største Bank?

Hva er Norges største bank?

DNB er den største banken i Norge, og flere ganger større enn Nordea som er neste på lista.

Les mer

Hvordan opprette en konto i DNB?

Du kan raskt og enkelt åpne en ny brukskonto, sparekonto, depositumskonto eller BSU i nettbanken din under "Dagligbank og lån" og "Åpne ny konto". Hvorfor åpne felleskonto? En av dere kan opprette ny konto i nettbanken under "Dagligbank og lån" og "Åpne ny konto". Hvor kan jeg sette inn penger på konto? Mer enn 90 banker tilbyr nå tjenesten. Du kan ta ut og sette inn kontanter i NorgesGruppens butikker over hele landet: alle butikkene i Meny og Kiwi, nesten alle Spar og noen av Joker-butikkene. Vi regner med at det blir flere butikker med tjenesten vår etter hvert!

Så, hvilke butikker kan man sette inn penger?

Sett inn penger når du er i matbutikken

Har du kontanter som du skulle ha satt inn i banken? Nå kan du både ta ut og sette inn penger på konto i alle Meny- og Kiwi-butikker, de fleste Spar-butikkene og enkelte Joker-butikker.
Er 800 nummer gratis å ringe? 800-nummer

Gratis å ringe til fra fasttelefon. Det er mottager som betaler for samtalen, såkalt reversert taksering. Mange tror at det er gratis å ringe 800-nummer fra mobiltelefon, men dette er ikke tilfelle. Fra mobil: Man kan risikere å betale så mye som 3,99 kroner per minutt for slike samtaler.

Derav, hvor mye koster det å ringe 02800?

Det å ringe til 02800 har lik pris som det å ringe til et vanlig åttesifret telefonnummer. Hva koster det å ringe femsifret nummer? Hvor mye koster det å ringe til et 5-sifret nummer? I 2019 ble det innført regulering for priser for å ringe 5-sifrede nummer, slik at det normalt ikke skal koste mer enn vanlig takst.

Folk spør også når kom skandiabanken til norge?

Skandiabanken ble etablert og var den gang Norges første rene nettbank for privatpersoner. Hvordan få BankID på mobil? Med din mobil

  1. Logg inn i nettbanken din med BankID e.l.
  2. Aktivér BankID på mobil. I de fleste banker aktiverer du BankID i menyvalget avtaler/BankID. Det tar kun noen minutter og BankID på mobil er klar til bruk med det samme.

Hvordan få BankID på mobil DnB?

Har du fått ny telefon eller nytt SIM-kort må du logge deg inn i nettbanken og slette og rebestille BankID på mobil.

  1. Før du logger inn kan du sjekke ut denne veiledningen:
  2. Logg inn i nettbanken med «BankID» eller «Uten BankID».
  3. Gå til "Innstillinger" og velg "BankID på mobil".

By Randall Fylnn

Hvem tilhører Viken? :: Er DNB norsk bank?
Nyttige lenker