Hjem > H > Hvor Mange Bøker Kan Man Låne I Bookbites?

Hvor mange bøker kan man låne i BookBites?

Lån, reservering og innlevering

Lånetiden er 28 dager og man kan fornye lån én gang hvis det ikke er andre som venter på materialet. Man kan ha inntil 5 samtidige e-boklån og 2 e-lydboklån. Du kan reservere e-bøker som er utlånt. Det er ingen begrensning på antall reserveringer.

Les mer

Er Allbok gratis?

Skoler kan fritt ta i bruk Allbok-appen på iOS og Allbok på web (allbok.no) for utlån av e-bøker til sine elever. Dessuten, kan man låne e-bøker på biblioteket? Nå kan du som Deichman-låner laste ned appen Allbok. Her kan du låne e-bøker og lydbøker på nett.

Også, hvordan laste ned bookbites på pc?

Laste ned og opprette bruker

BookBites kan du laste ned fra Google Play eller App store, alt ettersom hva slags mobil eller nettbrett du bruker. Senere vil det også være mulig å bruke BookBites på PC. Når appen er lastet ned, så må du opprette bruker. Logg deg inn med din facebook-konto, Google-konto eller e-post.
Deretter, hvordan låne bok på bookbites? Følg anvisningene på skjermen for å opprette en bruker. For å låne bøker i appen, må du ha lånekort ved et bibliotek som bruker BookBites. Lånekortet kan være lokalt eller nasjonalt. Den første gangen du bruker appen blir du bedt om å legge inn lånekortnummeret ditt og pinko- den knyttet til lånekortet.

Er BookBites gratis?

Du kan bruke BookBites til å låne e-bøker og e-lydbøker gratis fra biblioteket. Appen er laget for å gi gode lese- og lytteopplevelser og benyttes av bibliotekene i Agder, Innlandet, Nordland, Møre og Romsdal, Troms og Finnmark, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestland og Viken samt E-bibliotek for sjøfolk. Hvordan låne bøker på Allbok? Slik gjør du med lokalt bibliotekkort

  1. Gå inn på nettsiden til allbok.no.
  2. Trykk på "Kom i gang" og deretter "Lag konto", hvis du ikke allerede har lagd en konto på Allbok.
  3. Gå inn på Min side (øverst til høyre)
  4. Under punktet "Lokalt lånekort" skriver du inn lånenummeret ditt og pinkode.
  5. Velg bibliotek fra nedtrekkslisten.

Deretter, hvordan låne bøker på nett?

Å låne e-bøker er både enkelt og gratis. Allbok fra Bokbasen finnes som app for både iOS og Android og kan lastes ned fra App store eller Google play. I tillegg til å kunne låne og lese bøker på telefon og nettbrett kan du også velge å lese bøkene rett i nettleseren på www.allbok.no . Hvordan fungerer Allbok? Du kan lese e-bøker og høre e-lydbøker ved å laste ned appen Allbok til smarttelefon eller nettbrett (støtter både Apple- og Android-enheter). Se neste spørsmål for lenker til hvor du laster ned appen. Registrer bibliotekkortet og pinkoden din i Allbok-appen.

Hvor kan jeg lese bøker på nett gratis?

Fritt tilgjengelige e-bøker

  • Bokhylla.no.
  • Bokselskap.no.
  • epub.no.
  • Bergen Off. Bibliotek.
  • Project Runeberg.
  • Project Gutenberg.
  • Litteraturbanken.
  • LibriVox.

By Darbie

Hvilken app bruker biblioteket? :: Kan Google Pay brukes i Norge?
Nyttige lenker