Hjem > H > Hvem Lager Nemi?

Hvem lager Nemi?

Artikkelstart. Lise Myhre er en norsk tegneserieskaper som har laget stripeserien Nemi siden 1997. Nemi er, etter Frode Øverlis Pondus, den mest kommersielt suksessfulle norske tegneserien, med eget blad siden 2003 og 17 samlebøker per 2021.

Les mer

Hvor gammel er Nemi?

Nemi er en norsk tegneserie skrevet og tegnet av Lise Myhre. Serien startet i Larsons Gale Verden med tittelen Den svarte Siden i 1997, men byttet i 1999 navn til Nemi. Serien ble raskt populær, og debuterte samme år som dagsstripe i Dagbladet. Nemi fikk eget blad i 2002, som utgis månedlig. Følgelig, hva betyr nemi? Nemi som fornavn er hentet fra figuren Nemi i tegneserien "Nemi". Navnet er funnet på for den serien. Det er inspirert av navnet på en innsjø i Italia. Navnet på sjøen har opphav i det latinske ordet nemus, som betyr tre (vekst).

Hva handler Tommy og Tigern om?

Tommy og Tigern (engelsk: Calvin and Hobbes) er en amerikansk avistegneserie om gutten Tommy (Calvin) og hans tøytiger Tigern (Hobbes) og hvordan han takler oppveksten. Den er skrevet og tegnet av Bill Watterson. Tommy og Tigern ble først utgitt i 1985, og har vært å finne i 2400 aviser. Hvem lagde Tommy og Tigern? Artikkelstart. Tommy og Tigern er en amerikansk tegneserie som ble skrevet og tegnet fra 1985 til 1995 av Bill Watterson (født i 1958). Serien handler om en liten gutt og hans tøytiger, som blir levende i guttens fantasi.

By Rains Chaddlesone

Hvor går bompengene til? :: Hvem er den norske stemmen til Siri?
Nyttige lenker