Hjem > H > Hvilket Forsikringsselskap Er Best?

Hvilket forsikringsselskap er best?

De måler kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere i ca. 30 ulike bransjer. Vårt forsikringsselskap Fremtind har svært fornøyde kunder, i følge Norsk kundebarometer (2021). Vi scorer nok en gang høyt testen, med kategorien skadeforsikring, med 4 av 5 stjerner i testen.

Les mer

Og et annet spørsmål, hvilken reiseforsikring bør jeg velge?

Det er Frende Reiseforsikring som har den beste karakteren med 5,4. Tett foran SpareBank 1 og DNB som tilbyr den samme forsikringen i Fremtind Forsikring. Ved å klikke på lenken kan du gå inn å se på dekningsdetaljene på de enkelte reiseforsikringene. Høyeste oppnåelige karakter er 6,0. Har Fagforbundet reiseforsikring? Fagforbundet tilbyr en god og billig reiseforsikring til alle medlemmer. Den nye helårs familie-reiseforsikringen koster 1100,- per år (de over 67 år betaler 1353. - per år, på grunn av høyere risiko knyttet til eldre på reise). Den har svært gode vilkår og rabattert pris.

Hva dekker reiseforsikring Codan?

Blir du alvorlig syk eller skadet under reise, dekker vi etter avtale utgifter til reise og opphold for inntil to familiemedlemmer. Dette gjelder også ved død. Dekker tapt eller skadet personlig reisegods, eller eiendeler til eget bruk under reise. Deretter, hvilke forsikringsselskaper har flest klager? Klager og medhold i Finansklagenemnda:

  • Gjensidige Forsikring: 104 31 prosent.
  • Tryg Forsikring: 43 19 prosent.
  • If Skadeforsikring/Europeiske: 61 28 prosent.
  • Sparebank 1 Skadeforsikring: 24 29 prosent.
  • Sparebank 1 Livsforsikring: 19 53 prosent.

Hvordan sammenligner man forsikringer?

Du kan sjekke priser direkte på nettsidene på nesten alle forsikringsselskapene. Du finner en oversikt alle forsikringsselskapene med lenker til priskalkulatorene i «Her kan du sjekke priser på forsikringer». Du kan også ringe ett eller flere forsikringsselskap. Kan man ha flere reiseforsikringer? Det er også en del som har flere forsikringer av én type. For eksempel har mange flere reiseforsikringer. Dette kan være i ditt hovedforsikringsselskap, gjennom jobben, via yrkesorganisasjonen og gjennom et kredittkort. Faktisk er det nok en del som har fire reiseforsikringer.

Derav, hvilken reiseforsikring dekker corona?

Er hjemreise fra utlandet dekket hvis jeg blir syk? Hvis området ikke var omfattet av et reiseråd ved avreise, gjelder reiseforsikring som vanlig, inkludert hvis du blir syk av koronaviruset. Det er viktig at du kontakter vår alarmsentral SOS for å få forhåndsgodkjent ny hjemreise ved sykdom. Du kan også spørre er det nødvendig med reiseforsikring? - Det aller viktigste med reiseforsikring er jo dekning ved sykdom, altså at du ikke risikerer en kjemperegning hvis du må på sykehus i USA eller Thailand, samt dyr hjemtransport. Utsettes du for en ulykke i Norge, derimot, kan du trøste deg med gratis og god helsehjelp i hele landet.

Hva dekker reiseforsikring trygg?

Dekker skade på og tap av personlig reisegods ved for eksempel tyveri, ran og skadeverk og merutgifter som påløper ved forsinket bagasje. I tillegg dekkes tap av billetter, pass og penger.

By Tiphany

Hvem har best mobildekning? :: Hvem har helseforsikring?
Nyttige lenker