Hjem > H > Hvordan Se Varekjøp Med Mobil?

Hvordan se varekjøp med mobil?

Hvis du er usikker på hva du betaler for kan et godt tips være å sjekke meldinger på telefonen din. Du bør ha mottatt en SMS med bekreftelse på kjøp av varen/tjenesten. Strex distribuerer varekjøp, innholdstjenester og generelt kjøp med mobil. Du kan også logge deg inn på Strex.no og sjekke alle dine transaksjoner.

Les mer

Er Strex trygt?

Strex gjør det trygt og enkelt å betale for produkter og tjenester med mobiltelefonen – og fungerer uavhengig av type telefon, operatør og abonnement. Løsningen bygger på velprøvd teknologi, og krever ikke installasjon av app eller annen programvare. Kjøp med Strex belastes brukerens mobilregning. Hvordan finne ut hvilket abonnement man har? Sjekk abonnementet ditt, kjøp data og kontrollér varsler

  1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på Google. Mobildataabonnement. Slik sjekker du abonnementet ditt: Du ser status for det nåværende dataabonnementet øverst. Slik kjøper du mer data: Under «Kjøp data» trykker du på tilbudet du vil ha. Trykk deretter på Kjøp.

Hvordan betale uten kort?

Slik gjør du en kontaktløs betaling

  1. Hold kortet/klokken med kontaktløs betaling inntil betalingsterminalen. Du hører et pip når betalingen er OK.
  2. For beløp over 500 kroner taster du PIN-koden. Du trenger ikke sette kortet inn i terminalen.
Ta dette i betraktning, hva er en informasjonstjeneste? tjeneste, virksomhet som gir opplysning, informasjon om arbeidet som utføres av en institusjon, en bedrift e.l.

Hvordan åpne sperret abonnement Telia?

Har abonnementet ditt blitt sperret anbefaler vi at du betaler fakturaen direkte på Min Side - da vil det normalt bli åpnet igjen umiddelbart. Velger du å betale via vanlig nettbank tar det vanligvis 1-3 virkedager før innbetalingen registreres hos oss og abonnementet gjenåpnes. Du kan også spørre hvor mye koster det å ringe 04800? – Vi er opptatt av at kundene skal ha et alternativ til det femsifrede nummeret, og derfor opplyser vi kundene våre på dnb.no om at de kan ringe oss på 915 04800 til vanlig takst, sier DnBs informasjonsdirektør Even Westerveld til NRK.

Deretter, hvor mye koster det å ringe 02800?

Det å ringe til 02800 har lik pris som det å ringe til et vanlig åttesifret telefonnummer. Hva koster det å ringe Telenor kundeservice 09000?

Kundeservice 09000
LittBruk, minutt-/startpris0,39/0,99
FriBruk Fast, BBT Hjemmetelefon, minutt-/startpris0,00/0,00
FriBruk Fast&Mobil+FriBruk Utland, minutt-/startpris0,00/0,00
FriBruk Norden, minutt-/startpris0,00/0,00

Angående dette, er det bindingstid på talkmore?

Dersom du skifter i starten av en måned så krever de betaling ut hele måneden. Du betaler da dobbel avgift i nesten en hel mnd, inntekter uten utgifter for Talkmore. Dette er reelt sett en skjult bindingstid og hindrer konkurranse.

By Guss Dobrzykowski

Hva kaller man folk fra Stavanger? :: Hvordan avslutte Strex?
Nyttige lenker