Hjem > H > Hvordan Avslutte Strex?

Hvordan avslutte Strex?

Stoppe eller sperre Strex betaling / innholdstjenester

Dersom du har en slik løpende tjeneste, og vil stoppe den, send kodeord STOPP til kortnummeret for tjenesten det gjelder.

Les mer

Hvordan stoppe innholdstjenester?

Abonnementstjenester løper til abonnementet blir avsluttet, men du skal enkelt kunne stoppe leveringen av tjenesten ved å sende kodeordet STOPP til det nummeret du mottar meldingen fra. Du kan også sperre abonnementet ditt for alt av mobile innholdstjenester eller sette beløpsgrenser. Hvem bruker Strex? Strex er en betalingsløsning på lik linje med Vipps og kredittkort. Betalingsløsningen tilbys av mobilselskapene, og gir deg som forbruker mulighet til å betale for varer og tjenester gjennom ditt mobilabonnement som eksempelvis kino, parkering og kollektivtransport.

Følgelig, hvordan bruke strex?

Betaling med Strex skal være enkelt, men samtidig trygt. Kort fortalt bekreftes alle belastninger direkte på den telefonen som blir belastet. Dette kan for eksempel være ved å sende en SMS for å bestille en tjeneste, bekrefte et kjøp via SMS eller ved at man mottar en engangskode på SMS. Dessuten, hva koster det å bruke strex? Nei, det koster ikke noe for deg som privatperson å bruke Strex som betalingsmiddel.

Hvor kan du betale med Strex?

Hvor kan jeg bruke Strex?

  • Parkering (EasyPark)
  • Bussbillett (AtB, Ruter)
  • Kinobilletter (Nordisk Film Kino)
  • Taxi (Oslo Taxi)
  • Donasjoner (Røde Kors, Redd Barna)
  • Streaming (TV2 Sumo)
Tilsvarende, hva er innholdstjenester ice? Innholdstjenester er en betegnelse som omfatter alle varer eller tjenester som er kjøpt via mobil. Eksempler på innholdstjenester kan være: nummersøk. parkering.

Hva koster det å ringe 21 nummer?

NummerStartprisMinutt
Kundeservice ice 21 00 00 00kr 0,00*kr 0,00*
Nødnummer 110-113kr 0,00kr 0,00
Legevakt 116 117kr 0,00kr 0,00
Veivesenets informasjonstelefon 175kr 0,00kr 0,00
I forhold til dette, hvordan si opp abonnement talkmore? Ønsker du ikke lengre ha mobilnummeret ditt og tilhørende abonnement? Husk at dersom du sier opp et nummer hos oss, mister du retten til å bruke dette telefonnummeret. Du kan enkelt fylle på din ringesaldo på Mine Sider eller i Talkmore-appen! Du kan enkelt endre ditt abonnement på Mine Sider eller i appen.

Hva er mobilfaktura?

Med Mobilfaktura er betalingsfunksjonen integrert i løsningen, og mottakeren får direkte mulighet til å velge betalingskanal. Kunden får en SMS med lenke til en landingsside som inneholder all betalingsinformasjon. Siden utformes etter dine ønsker – blant annet med hvilke betalingskanaler mottakeren skal kunne benytte.

By Duky

Hvordan se varekjøp med mobil? :: Hvordan betale med iPhone DNB?
Nyttige lenker