Hjem > H > Hvor Mange Personkunder Har Dnb?

Hvor mange personkunder har DNB?

Tall i hele 1000
Personkunder i Norge2 100
Bedriftskunder i Norge231
Aktive nettbankbrukere i Norge1 500
Kunder i Livs- og pensjonsforsikringsselskap i Norge1 255

Les mer

Er DNB offentlig?

DnB ble overtatt av staten i 1992. I forhold til dette, hvem er revisor for dnb? Gro Bakstad (født 1966) Styremedlem i DNB siden 2019. Leder av revisjonsutvalget og medlem av risikoutvalget. Bakgrunn: Siviløkonom og statsautorisert revisor fra Norges Handelshøyskole.

Er Norges Bank og DNB det samme?

I Norge fungerer to banker, DnB NOR og Sparebank 1 Midt-Norge, som oppgjørsbanker for en rekke mindre banker (nivå 2-banker). Er DNB statseid? 2011 DnB NOR, Postbanken og Vital Forsikring endrer navn til DNB. I dag er DNB Bank ASA Norges største finanskonsern. Selskapets største aksjonær er den norske stat ved Nærings- og handelsdepartementet (34 prosent), nest størst er Sparebankstiftelsen DNB (8,4 prosent).

Hvor mange er ansatt i DNB?

Norges største bank DNB hadde 9 718 ansatte ved utgangen av 2020, som er 52 færre enn ved forrige årsskifte. Dette til tross for at det ble ansatt 697 medarbeidere, som er 37 flere enn de 660 som sluttet i storbanken. Når kom kontofon? Sparebanken Hedmark og Landsbanken AS var i september 1996 først ute med slike tjenester i Norge.

Hvor mange bruker DNB?

Kundene strømmer til de digitale banktjenestene. Nå har DNB Norges desidert største mobilbank med flere millioner besøk i måneden. 34 millioner. Hvem har revisjonsplikt? Revisjonsplikt inntrer når foretaket er regnskapspliktig, og en av disse forutsetninger i tillegg er oppfylt: Driftsinntektene er over 6 millioner kroner. Balansen viser eiendeler over 23 millioner, eller. Gjennomsnittlig antall ansatte er over 10 årsverk.

Folk spør også hvem må ha autorisert regnskapsfører?

Alle som påtar seg oppdrag med å føre regnskap for andre enn seg selv eller sin arbeidsgiver må som hovedregel ha autorisasjon fra Finanstilsynet. Dette gjelder både enkeltpersoner og selskaper.

By Albarran Pouerie

Hvordan kan jeg bli autorisert regnskapsfører? :: Når ble det power?
Nyttige lenker