Hjem > H > Hvordan Bli Artist På Spotify?

Hvordan bli artist på Spotify?

Gjør krav på din artistside

Dette gjøres enkelt ved gå til https://artists.spotify.com/claim. Er du artisten, velger du den til venstre; 'Artist or Manager'. Alt du trenger å gjøre her er å finne din Spotify profil, enten på Spotify eller gjennom din distributør.

Les mer

Hva betyr blå prikk på Spotify?

Hopp til nye og uferdige podcaster- Premium-brukere kan se nye og relevante podcast-episoder direkte på den nye startskjermen. Nye episoder vil bli markert med en blå prikk, og episoder som allerede har startet vil vise en fremdriftslinje som vil fortelle oss hva som mangler for at vi skal fullføre lyden. Folk spør også hva er den mest spilte sangen i 2020?

1The WeekndBlinding Lights
3Dua LipaDon't Start Now
4Maroon 5Memories
5Tones and IDance Monkey
6The WeekndIn Your Eyes

Angående dette, hva var den mest populære sangen i 2020?

Victor Leksells «Svag» topper listen over Norges mest strømmede låter i 2020, en liste der den eneste nordmannen å finne er komikeren Herman Flesvig og hans hit fra TV-serien «Førstegangstjenesten», nemlig «Haugenstua». Folk spør også hva er den mest spilte sangen på spotify i verden? "Form av deg" av Ed Sheeran (bildet) er den mest streamede sangen på Spotify med over 2,6 milliarder strømmer.

Tilsvarende, hvilken norsk artist har solgt flest plater?

Anita Hegerland er Norges mestselgende soloartist, med over seks millioner solgte plater over hele verden. I tillegg har hun deltatt på internasjonale samleplater som til sammen har solgt mer enn 24 millioner. Hva handler Macarena sangen om? Visste du for eksempel at sangen «Macarena» handler om en pen dame som forfører menn? Dette kommer egentlig ganske tydelig fram i teksten med linjer som «They all want me, they can't have me» og «And if you're good I'll take you home with me», men vi er jo for opptatt av å riste på rumpa til å få med oss det.

Hvilket album er mest spilt gjennom tidene?

1 : Michael Jackson - Thriller

Rundt regnet florerer det mellom 100 og 108 millioner kopier av dette albumet på cd-spillere, platespillere og kassettspillere rundt om i verden. Albumet fra 1984 inneholder hiter som "Beat it" og "Billie Jean", samt det magiske tittelkuttet.
Hvem er Norges største artist 2021? Onsdag kunne Spotify avsløre de mest populære låtene, artistene og albumene i Norge og globalt med Wrapped: En oppsummering av musikkåret 2021. For andre året på rad er det TIX som krones til Norges mest spilte artist, kun slått av Justin Bieber.

Angående dette, kan barn ha spotify?

Nå kan endelig Spotify Premium Familiy-abonnenter gjør seg klare for noe helt nytt. Spotify utvider nå familieopplevelsen med en ny app designet spesielt for den neste generasjonen med lyttere: Spotify Kids. Appen er beregnet for barn fra tre år og oppover.

By Brenza

Hvem har stemmen til Siri? :: Hvem er mest streamet på Spotify?
Nyttige lenker