Hjem > H > Hvem Er Mest Streamet På Spotify?

Hvem er mest streamet på Spotify?

Spotify-topplisten for 2021 med de mest spilte artistene har bare to norske. Selvfølgelig Norges Andreas Haukeland alias TIX. Når Spoti teller opp norske streams, topper ingen den unge ringreven Justin Bieber.

Les mer

Hva er den mest spilte sangen på Spotify 2021?

Og den mest populære låten? Jo, det er landeplagen «Den Fineste Chevy'n (feat. Maria Mena)» med Halva Priset. Hvor mye tjener man per Spotify avspilling? Musikerne har gått sammen i Justice at Spotify om å kreve bedre kompensasjon fra Spotify. De påpeker at artistene i gjennomsnitt får 0,0038 dollar pr. strømming. Det betyr at en sang må strømmes 263 ganger for at de skal tjene én dollar, mindre enn åtte kroner – eller 301 ganger for å tjene en norsk tikroning.

Hvem er den mest spilte artisten på Spotify 2020?

TIX er den mest populære artisten i Norge i 2020, etterfulgt av bergenserne Kygo på pallen og Alan Walker med en femteplass. Tilsvarende, hvem har solgt flest plater i verden? På verdensbasis opererer Guinness rekordbok med The Beatles på første med over en milliard solgte fulgt av Bing Crosby, Michael Jackson, Elvis Presley og Frank Sinatra.

Dessuten, hva er verdens mest kjente sang?

«Despacito» er verdens mest strømmede låt

Hitlåten har blitt spilt av til sammen 4,6 milliarder ganger på de ulike strømmetjenestene.
Hvilken sang ble mest spilt i 2021? Som i fjor, stikker TIX av med den «norske» seieren som den mest strømmede artisten for 2021, bare slått av Justin Bieber, men foran store navn som The Weeknd, Olivia Rodrigo og Ed Sheeran. – Det er en ære å dele topplisten med navn som Justin Bieber.

Hvilket år kom Spotify til Norge?

Siden lanseringen i 2008 har Spotify opplevd stor vekst i antall brukere og popularitet. Og et annet spørsmål, hvor mange sanger finnes det i verden? Svaret hans ble 82 500 000 000 000 000 000 melodier i verden som er bygget opp av bare ti takter. Det er omtrent 2,6 trillioner år med melodier.

I forhold til dette, hvor mye per stream spotify?

På nettsiden opplyser Spotify, som skal ha over 24 millioner aktive brukere, at en gjennomsnittlig inntekt per avspilling ligger på mellom 0,006 og 0,0084 dollar. Dette mener selskapet er dobbelt så mye som det Youtube betaler for sine visninger.

By Bee

Hvordan bli artist på Spotify? :: Hvordan ble Olav Haraldsson konge?
Nyttige lenker