Hjem > H > Hvor Mange Sesonger Av Eventyrlig Oppussing?

Hvor mange sesonger av Eventyrlig Oppussing?

Nå har vi fullført sesong 7 av Eventyrlig Oppussing, men vi er allerede i gang med planlegging av sesong 8. Er du interessert i å få oss på besøk? Klikk her for mer informasjon. Følg oss gjerne på sosiale medier for å se mer av hva vi driver med.

Les mer

Når kommer eventyrlig oppussing sesong 7?

23. september ble første episode av sesong 7 vist, og vi er glade for at ny sesong er i gang. Trioen Halvor, Ole og Torkel har inspirert mange nordmenn og gjennom TV-skjermen har vi sett at de har forvandlet hytter i vårt langstrakte land. I forhold til dette, hvor går eventyrlig oppussing? Eventyrlig oppussing - TV-serien på nettet - Viaplay.

Hvordan bli med på sinnasnekker n?

Castingen er allerede i gang, og dersom du er interessert, kan du melde deg på via TVNorges nettsider. Gjør det, selv om det er litt pinig! Her er Sinnasnekkern's beste tips til hvordan du finner en god håndverker. Hva gjør Otto Robsahm nå? Samarbeidet med TVNorge er lagt på is. Nå har Otto Robsahm tatt opp lån for å lage sin egen TV-serie. LIER (Dagbladet): - Vet du hva? «Sinnasnekker'n» har vært en fantastisk greie.

Derav, hva heter programlederen i tid for hjem?

Programleder Kjersti Bergesen, får sammen med teamet sitt av håndverkere og designere frie tøyler til å pusse opp rom i norske hjem. Så, hvem er med i tid for hjem 2021? Huseiere har meldt seg, og håper er at gjengen finner fikse og varige løsninger som de vil trives med. Og dette på bare fire dager! Einar Nilsson er maleren, Andreas Nygaard er sammen med Rune Strandenes snekker og byggansvarlig, Edward Nygaard tar seg av det elektriske, og Kjersti Bergesen er programleder og hjelper.

Skal vi danse forlovet?

«Skal vi danse»-dommeren Merete Lingjærde (58) og kjæresten Anders Mørk (54) har forlovet seg. Det skriver TV 2. - Jeg hadde tenkt på det lenge, vi fant ut ganske fort at vi passet bra sammen. Men man må ta rennefart så da gjorde jeg det også ble det ja, forteller Mørk til kanalen. Man kan også spørre har einar nilsson barn? På hjemmebane har Einar selv en samboer og tre døtre. Tvillinger på 21 og en 16 åringen.

Hva heter snekkeren i Tid for hjem?

2004Norge. Bli med Kjersti Bergesen, snekker Stein Gullaksen, maler Einar Nilsson og designerne Simon Davies og Jon Eliasson når de får frie tøyler til å pusse opp ett rom i en bolig.

By Culley Denzine

Hvem betaler for eventyrlig oppussing? :: Hvem betaler oppussing i Tid for hjem?
Nyttige lenker