Hjem > H > Hvordan Si Opp Svitsj Avtale?

Hvordan si opp svitsj avtale?

Vil du si opp abonnementet ditt?

  1. Kontakte kundesenteret på chat eller 924 05 050.
  2. Besøke en av våre butikker (legitimasjon påkreves)

Les mer

I forhold til dette, hvordan bruke svitsj?

Hva er Svitsj og Swap?

  1. Swap og Svitsj lar deg inngå en avtale om å betale ned en mobil over 24 måneder, altså to år.
  2. Etter det første året kan du levere tilbake den gamle mobilen, og få en ny.
  3. Vil du bytte før det har gått et år, må du betale de resterende månedene inneværende år, før en ny avtale inngås.
Du kan også spørre hvordan bytte mobil med svitsj? SVITSJ i appen
  1. Gå inn på din SVITSJ-avtale og klikk "SVITSJ nå"
  2. Oppgi tilstanden på den telefonen du leverer tilbake.
  3. Velg den telefonen du vil bytte til.
  4. Vent på ny telefon i posten.

Er SWAP bra?

Du betaler ingenting i dag

Når du kjøper mobil med SWAP, betaler du ingenting i kassen. I stedet fordeles kjøpesummen over to år – slik at du betaler et fast, lavt beløp hver måned. Du kan imidlertid «swappe» til en ny mobil før den perioden er utløpt, og få slettet det utestående beløpet opp til tolv måneder.
Kan man ha SWAP uten abonnement? SWAP er en ny måte å kjøpe mobil, hvor du nedbetaler mobilen rentefritt over 24 måneder. Inkludert i avtalen er også skjermforsikring. Når du kjøper SWAP må du samtidig ha et av våre mobilabonnement. Det er ingen binding på abonnementet, og du kan fritt bytte abonnement etter bestilling av SWAP.

Så, kan man si opp svitsj?

Du kan når som helst si opp abonnementet, men du må ha et Telia-abonnement når du inngår en SVITSJ-avtale, og ved bytte til ny mobil etter 12 måneder. Også, hva skjer når swap går ut? Hva skjer hvis jeg vil avslutte avtalen før det har gått 24 måneder? Du kan betale inn de resterende nedbetalingene om du ønsker det. Du beholder mobilen, men fordelene med SWAP vil opphøre (forsikring og mulighet for å bytte til ny mobil).

Tilsvarende, har telia bindingstid?

Ta kontakt med oss hvis du ønsker å si opp enten det gjelder enkeltprodukter, tjenester eller hele abonnementet ditt. Husk at vi har én måneds oppsigelsestid, og at du kan være bundet av bindingstid. Så snart oppsigelsen din er registrert vil du motta en bekreftelse på e-post. Og et annet spørsmål, hvordan fungerer swap avtalen? Med SWAP betaler du ned mobilen, med en fast lav månedspris, over 24 måneder. Det betyr at du ikke betaler noe for mobilen den dagen du kjøper den. Etter 12 måneder kan du bytte til en ny mobil og starte en ny SWAP-avtale i 24 måneder. Da slipper du å betale mer for din gamle mobil.

Så, hvor mye koster telia svitsj?

Ekstra trygghet med SVITSJ Plussforsikring

Ønsker du en forsikring som i tillegg til knust skjerm dekker skade, fukt, tyveri og tap, så har vi SVITSJ Plussforsikring for 99,- per måned.

By Joiner Salima

Hvorfor ikke velge SWAP? :: Hva er miljøfarlig avfall?
Nyttige lenker