Hjem > H > Hvorfor Ikke Velge Swap?

Hvorfor ikke velge SWAP?

Men tilbudene er slett ikke billige over tid. Mobilen du betaler på vil ikke være din før det har gått 24 måneder, selv om du i teorien eier denne fra dag én – så lenge du betaler ut hele summen for telefonen. Skulle du bytte denne inn i en ny telefon etter 12 måneder, vil du få en ny periode på 24 måneder å betale på.

Les mer

Hvordan svitsje telefon?

Du bytter bare inn din gamle mobil til en helt ny en, og forlenger SVITSJ-avtalen med 24 måneder. Husk at du må ha et valgfritt Telia-abonnement på byttetidspunktet. Abonnementet du velger er uten binding. Ønsker du å bytte til ny mobil før det er gått 12 måneder? Kan man svitsje på Elkjøp? RENEW IT er en produktoppgraderingstjeneste hos Elkjøp som gjør det mulig å oppgradere til et nyere produkt oftere. I avtalen kan du også kjøpe med trygghetsavtale og andre tjenester, hvilke tjenester du velger å kjøpe er med på å avgjøre månedssummen du betaler.

Hvor mange SWAP avtaler kan man ha?

Noe annet du bør være obs på, er at du kan ha én SWAP-avtale registrert per mobilnummer, men inntil seks SWAP-avtaler totalt. SWAP forutsetter et FRIHET, Yng, U18- eller U11-abonnement. Ved bytte av mobil må du inngå ny SWAP-avtale på 24 mnd. og levere inn din gamle mobil. Følgelig, kan man swappe en ødelagt telefon? - Om mobilen for eksempel blir vannskadet må du i prinsippet kjøpe deg en helt ny mobil om du ikke er forsikret – denne type skader går nemlig ikke an å reparere. Med SWAP Plussforsikring betaler du bare 500 kroner i egenandel. 59 kroner i månedspris er en liten sum å betale for stor trygghet.

Så, er forsikring inkludert når du kjøper mobil med swap?

Kjøper du mobil med SWAP derimot, har du Skjermforsikring inkludert. I tillegg kan du kjøpe vår beste forsikring, SWAP Plussforsikring, til redusert pris for SWAP-kunder. Den dekker alle skader og tap – i hele Europa! Så, hvor mye koster telenor swap?

Priser inkludert 5 GB-abb for 24 månederApple iPhone 6S 64 GBSony Xperia X
Telenor Swap inkludert Frihet 5 GB20 112,-15 552,- *
ICE med delbetaling av mobilen15 576,-12 576,-
Beste nettpris på telefon med billigste 5 GB-abonnement13 466,-11 761,-

Er det Renter på SWAP?

Gjennom en swap-avtale med banken sikrer bedriften seg flytende rente, mens banken betaler den faste renten på bedriftens obligasjonslån. Du kan også spørre kan man swappe med knust skjerm? Forsikring for knust skjerm er inkludert i alle SWAP-avtaler. Er du uheldig og knuser skjermen, er det enkelt å få ny skjerm. Det eneste du trenger å betale er egenandelen på 500 kroner. Det samme gjelder om du ønsker å bytte mobil etter 12 måneder.

Hva er forskjellen på en ruter og en switch?

Routere er tilkoblet en switch på samme måte som en datamaskin, men den har en helt annen oppgave. Den skal nemlig sende IP pakken videre mot riktig nettverk. En router fungere som en dør fra nettverket ditt og ut mot internett, og fra internett inn til nettverket ditt. Routere blir ofte kalt en default gateway.

By Wallas Waiters

Når var mellomnorsk? :: Hvordan si opp svitsj avtale?
Nyttige lenker