Hjem > H > Hvor Vanntett Er Iphone 11?

Hvor vanntett er iPhone 11?

Glasset på baksiden av iPhone 11 er angivelig det sterkeste Apple har benyttet på iPhone-er så langt. Telefonen skal tåle å være under vann ned til 2 meter i opptil 30 minutter. (Pro-versjonene tåler 4 meter.)

Les mer

Følgelig, hvordan tørke usb port?

Ikke stikk noe inn i dem.

  1. Slå av telefonen hvis porten eller ladekabelen er våt. Sett den på et flatt underlag og la den tørke i romtemperatur.
  2. Hvis det er rusk i porten eller ladekabelen, slår du den forsiktig mot hånden med porten ned for å fjerne rusket.
Folk spør også kan man bade med iphone 11? Han ser det faktum at iPhone har fått IP-grad IP67 som en «forsikring», ettersom det ikke lenger er krise om telefonen faller i vasken. Utover det anbefaler Apple-bloggeren å ikke tøye grensene, og mener man altså bør unngå å legge på svøm med telefonen selv om kapslingsgraden tilsier at den bør tåle det.

Man kan også spørre hva er inni mobilen?

Mobilskjermen er laget av silikon, med et tynt lag av tinn, kalium og det sjeldne metallet indium, som sørger for at mobilen har berøringsskjerm. Batteriet inneholder kobolt, grafitt og litium. I kretskortet er det gull, kobber, sølv, wolfram, tantal og tinn. Prosessoren inneholder også flere metaller. Følgelig, hva skal man gjøre når iphonen ikke lader? Fjern eventuelt smuss fra ladeporten nederst på enheten. Start iPhone eller iPod touch på nytt. Prøv en annen USB-kabel eller -lader. Sørg for at du har den nyeste versjonen av iOS.

Hvordan tørke Lightning kontakten?

Slik tørker du iPhone: Dunk iPhone forsiktig mot hånden med Lightning-kontakten vendt ned for å fjerne overflødig væske. Legg iPhone på et tørt sted med litt trekk. La det gå minst 30 minutter før du lader enheten ved bruk av en Lightning-kabel eller kobler til Lightning-tilbehør. Hvor lang garanti er det på iPhone? Produktgarantien din. Apples begrensede garanti dekker iPhone og Apple-merket tilbehør mot produksjonsfeil i ett år fra datoen du kjøpte produktet. Apples begrensede garanti kommer i tillegg til rettighetene som er nedfelt i forbrukerlovgivningen.

Hvordan tørke iPad?

Legg enheten i ris

Ris trekker til seg fuktighet, som gjør at de også får ut mye av fukten fra telefonen. Fyll en pose med ris, og legg telefonen nedi. Der skal den ligge i minst 24 timer. Igjen er det veldig viktig å unngå å skru den på før den faktisk har trukket ut vannet.
Så, er iphone 13 pro vanntett? iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en rangering for sprut-, vann- og støvbestandighet på IP68 (maksimal dybde på 6 meter i opptil 30 minutter).

Hva dekkes av innboforsikring?

Innboforsikring, også kalt Hjemforsikring, er en kombinert forsikring som dekker:

  1. Innbo og løsøre. Innbo og løsøre i boligen.
  2. Utgifter og tap ved erstatningsmessige skader. Penger og verdipapirer.
  3. Privatansvar. Privat erstatningsansvar.
  4. Rettshjelp. Utgifter til juridisk bistand som part i en tvist som privatperson.

By Dari

Hva skal man skrive i en brosjyre? :: Hva gjør man når mobilen er våt?
Nyttige lenker