Hjem > H > Hvordan Style Blå Sofa?

Hvordan style blå sofa?

Kombiner med flere farger

Blå er en beroligende farge som skaper en lun og fin atmosfære i stuen. Om du ønsker å live opp rommet, kan du gjøre det ved å kombinere den blå sofaen med farger som komplementerer den. Farger som hvitt, beige og grått står i god kontrast til blått og passer utmerket til en blå sofa.

Les mer

Ta dette i betraktning, hvilken farge passer til beige sofa?

Lys beige. Nøytrale nyanser passer alltid inn i din stue, kombiner gjerne med andre energiske farger som gir rommet en lystbetont stemning. Hvilke farger som fungerer best avhenger av undertonen i den beige nyansen. Den kan være rød, blå, gul, grønn eller en kombinasjon av flere farger. Hvilken farge på teppe? Fargepaletten du har ellers i rommet er med på å bestemme hvilken nyanse teppet bør ha for at det skal harmonere med resten av rommet. Har du en varm veggfarge, kan det være lurt å velge et teppe som også har varme eller nøytrale nyanser. Har du derimot en kald veggfarge vil et teppe med kalde toner bli pent.

Hva passer til Deco Blue?

LADY 4477 Deco Blue kan matches med de fleste hvite nyanser; fra de hviteste hvite som 7236 Chi, 9918 Klassisk Hvit eller 1624 Letthet – og fungerer også til de mer gulaktige hvite, som velkjente 1001 Egghvit og 1453 Bomull. Derav, hva slags farge er antrasitt? Antrasitt er et naturlig forekommende kull som inneholder 92–98 prosent karbon. Fargen varierer fra dyp svart til jerngrå og kjennetegnes av en nesten metallisk glans.

Angående dette, hvilken farge passer til skifergrå?

1462 Grå Skifer

En vakker, mørkere gråtone som står i perfekt fargeharmoni med andre gråtoner som 1024 Tidløs, 1391 Lys Antikkgrå, 1973 Antikkgrå, 1032 Grå Harmoni, 1877 Valmuefrø og 1434 Elegant.
Kan man kombinere grått og beige? GRÅTT + BEIGE = GREIGE

Det gjør at den er vakker å kombinere med de fleste farger, samtidig som den gir en vakker tone til rommet. Fargen er ikke like kald som en nøytral grå kan være, og heller ikke så farget og tydelig som en beige ”caffe latte” farge.

I forhold til dette, hva passer til industriell grå?

LADY 5343 Industriell Grå oppleves som kjølig, røff og industriell. 5342 Frostet Glass – en grønnaktig grå farge. En lys gråaktig tone med grønne og blå undertoner. Kan gjerne kombineres med den kritthvite tonen 7236 Chi. Hvordan pynte en stue? Tips: Ikke la stuen bli for nøytral!

Gjerne nyanser i grå, beige, brun og hvit. Men for at det ikke skal bli for ensidig og nøytralt er det er vel så viktig med noen friske innslag av andre farger som livner opp stuen litt – og det skal så lite til! Det kan være fint å friske opp med litt planter og andre elementer.

Tilsvarende, hvordan få rommet til å virke større?

Romfølelse – slik får du små rom til å virke større

  1. Bruk lyse farger. Fargen på rommet har stor betydning for hvordan vi opplever rommet.
  2. Mal vegg og tak i samme farge.
  3. Møbler som gir økt romfølelse.
  4. Lagringsplass.
  5. Sørg for mest mulig lys.
  6. Gjør rommet større med speil.
  7. Planter og bilder for økt romfølelse.

By Carbrey Munsch

Hva heter de forskjellige tingene på et kompass? :: Hvilke farge passer til grå sofa?
Nyttige lenker