Hjem > H > Hvilket År Kom Netflix?

Hvilket år kom Netflix?

Selskapet ble etablert av Reed Hastings og Marc Randolph i 1997. Netflix tilbyr et nettbasert bibliotek av filmer, serier og dokumentarer som betalende abonnenter kan strømme over internett og se på pc, nettbrett, mobiltelefon og smart-tv.

Les mer

Følgelig, hvor kommer ordet tæsje fra?

Opprinnelig fra berbisk, der det betyr å “lure”. Og et annet spørsmål, hvor kommer ordet halla fra? Halla er et kvinnenavn dannet av norrøne hallr, «steinhelle».

Også, hvor kommer ordet schpa fra?

Norge er jo gjennom årene blitt et flerkulturelt land, og andre språk som urdu og vietnamesisk kommer med nye ord. Du har jo "kebabspråket", med ord som schpaa, lø, avor, tært går for det samme schpaa og betyr kult. "Avor" betyr vi stikker. Ta dette i betraktning, hva betyr navnet tea? Thea og Tea er kortformer av navn som Dorothea, Mattea, Theodora og Therese. Opprinnelsen er det greske ordet theos som betyr «gud».

Du kan også spørre hva er en jettegryte quizlet?

Jettegryter er vann i bevegelse. Når vannet beveger seg lager det strøm og får stein til å bevege seg, og steinene sliper hull i fjellet. Sik blir en jettegryte dannet. En jettegryte ser ut som et basseng som ligger i fjell. Du kan også spørre kan man bade i jettegryter? Populær badeplass

Her opplever du naturens eget sommerland. Jettegrytene har vært en populær badeplass for bygdefolket i mange år og de er nesten som varme kilder å regne. Området er på 300 meter, med varme gryter og herlige sklier.

Ta dette i betraktning, er jettegrytene åpne?

Vegen inn til jettegrytene er for tida stengt med bom på uviss tid. Det går an å sykle inn til jettegrytene. Om du vel å gå, så kan du ta snarvegen under tømmerrenna (det er forbod mot å gå oppe i tømmerrenna då den er i farleg å gå i), eller gå vegen rundt. Og et annet spørsmål, hva er legit på norsk? legit - legitimate; legal; allowed by the rules.

Hva er en Kæbe?

Men også "kæbe" som egentlig betyr "hore" men som man bruker om "dame" i dag er også ganske vanlig.

By Apps Woodssr

Hvordan påvirket dansketiden Norge? :: Hva betyr å naile?
Nyttige lenker