Hjem > H > Hvor Lang Garanti På Mobil?

Hvor lang garanti på mobil?

Klagefristen er to eller fem år

Kor lenge du kan klage, avheng av kor lenge tingen er meint å vare ved vanleg bruk. PC og mobiltelefon er eksempel på varer med fem års klagefrist. Du har to års klagefrist når du kjøper noko frå ein privatperson (kjøpslova).

Les mer

Du kan også spørre hvor lenge skal en mobiltelefon vare?

Når man kjøper en mobil i Norge kan man forvente at mobilen skal ha en levetid på fire år, og et lithium-ion batteri skal tåle to års bruk. Folk spør også hvor mye koster det å bytte skjerm på huawei?

MODELLDETALJERPRISER
Mate 9lcd, glass, ramme, batteri, øvre/nedre høyttaler, vibrator.1999 kr
P smart Zlcd, glass, ramme, batteri, øvre/nedre høyttaler, vibrator.1699 kr
HONOR 8lcd og glass1799 kr
P9lcd, glass, ramme, batteri, øvre/nedre høyttaler, vibrator.1999 kr

Hva er forskjellen på XR og XS?

Den har to vesentlige forskjeller som skiller den fra XS-modellene: skjermen og hovedkameraet. I stedet for et «Super Retina» OLED-panel, har XR det som Apple selv omtaler som den mest avanserte og mest fargekorrekte LCD-skjermen på markedet. Hvilken telefon er best av XS og XR? Så hvilken bør du velge: iPhone XR eller iPhone XS? Dette avhenger av hva du setter pris på i en telefon. Hvis du fokuserer på pris, langvarig batteri eller et fargerikt design, så velg iPhone XR. I tilfelle du vil ha en smarttelefon med en høyoppløselig skjerm og et dobbelt bakkamera, velg heller iPhone XS.

Og et annet spørsmål, hvilken iphone har størst skjerm?

Den spesialutviklede OLED-skjermen på iPhone Xs Plus har bransjens beste farge-gjengivelse – HDR og helt svart. Skjermstørrelsen er på hele 6,5 tommer, den største skjermen på en iPhone noensinne, og skjermen strekker seg lenger ut mot kantene. Dessuten, hvor lang tid tar det å bytte skjerm på samsung? Hvor lang tid tar det å få fikset skjerm på mobilen/ipad? Iphone skjermbytte ved drop-in kan ta fra 30min (vi oppgir 1 times tid til vanlig), skjerm bytte på andre mobiler som samsung og huawei kan ta fra en time, avhengig av status på deler. Ipad touch glass eller skjermbytte kan normalt fikses på dagen.

Hvor mye koster det å bytte skjerm på Samsung S8?

Hvor mye koster det å fikse en Samsung S8 skjerm? Prisen på en S8 skjermreparasjon kan være fra 2603 NOK til 2778 NOK. Hvor mye koster Samsung Galaxy S8? SamsungsSamsung Galaxy S8

Skjerm
Pikseltetthet567.53 ppi
SkjermteknologiOLED (AMOLED)
Kurvet
HDR

Angående dette, når bør iphone batteri byttes?

Etter 500 ladesykluser skal et iPhone-batteri kunne lades til 80% av den opprinnelige kapasiteten. Med dagens bruk av mobiltelefoner innebærer det at brukeren vil oppleve dårligere batteritid etter ca. 1,5 år, og det er da på tide å bytte batteri.

By Auston

Hvor mye koster 5000 v-bucks? :: Hva koster nytt glass til iPhone 7?
Nyttige lenker