Hjem > H > Hvordan Få Pcen Til Å Gå Raskere?

Hvordan få pcen til å gå raskere?

12 tips for å få en raskere datamaskin

  1. Omstart av maskinen.
  2. Skann PC-en for virus.
  3. Fjern programmer du ikke bruker.
  4. Slett midlertidige og mellomlagrede filer (cache)
  5. Oppdater operativsystemet.
  6. Oppdater drivere.
  7. Fjern støv i maskinen.
  8. Formatering av harddisken.

Les mer

Også, hvordan vaske mus?

Hvordan rengjøre musen

Akkurat slik du gjorde med tastaturet - bruk et mykt tørkepapir og rensemiddel for å tørke musen og fjerne skitt og flekker. Bruk trykkluft til å rense mellom sprekkene og tørke støv av den lille kulen nederst på musen (hvis du har en).
Så, hvordan tørke en pc? Legg maskinen opp-ned med skjermen åpen. Dette gjør at vannet ledes bort fra viktige komponenter. Tørk maskinen. Det er best å la den tørke i et rom med relativt høy temperatur.

Så, hvordan vaske telefon skjerm?

Ta dekselet og vask over med såpe og varmt vann. Tørk godt før du plasserer det tilbake på mobilen. Obs! Ikke spray antibac eller skjermrens direkte på telefonen, ikke vask telefonen med sterke kjemikaler du ofte finner i husholdningsmidler og ikke vask telefonen under rennende vann (selv om telefonen er vanntett). Hvordan vaske en mikrofiberklut? Vask mikrofiberkluter/mopp på 60 grader. Unngå skyllemiddel fordi det vil ødelegge klutens evne til å trekke til seg støv.

Hvordan få ren tv skjerm?

Slik gjør du det:

  1. Slå av TV-en og vent til den er avkjølt.
  2. Fukt en ren mikroklut med litt vann for enkel rengjøring.
  3. Ikke trykk hardt – bruk skjermrens for å fjerne de vanskelige flekkene.
  4. Spray rens på klut, aldri direkte på TV-en. Bruk heller aldri gjennomvåt klut. På den måten unngår du at fukt kommer inn i selve TV-en.
Dessuten, hvordan få rent speil? Rent vann er noe av det mest effektive og enkleste du kan bruke. Skulle du bli redd for skjolder, gni speilet tørt med en tørr klut eller papir. Egentlig er ikke vaskemidler så nødvendig på speil. Bruker man en microfiberklut klarer man seg helt fint med kun vann.

Hvordan rydde opp på Mac?

Slå først av Macen, og koble fra strømkabelen og andre tilkoblede enheter. Deretter bruker du en fuktig, myk og lofri klut til å rengjøre maskinen på utsiden. Unngå å få fukt i åpningene på maskinen. Spray aldri rengjøringsmidler direkte på maskinen. Hvordan vaske deksel? Gjør-det-selv skrubb for deksel

  1. dryss alle overflater på dekselet med natron.
  2. Bruk en våt tannbørste og sirkulære bevegelser, skrubb overflaten med natron.
  3. Når du er fornøyd med rengjøringen, skyll dekselet grundig.
  4. Bruk en myk, tørr klut til å tørke av dekselet. La dekselet være helt tørt før bruk.

Deretter, hvordan vaske apple watch reim?

Rengjør remmen med en lofri klut som ikke riper. Om nødvendig kan du fukte kluten lett med rent vant. Disse remmene kan du også bruke mild, allergivennlig håndsåpe til å gjøre rene. Tørk remmen med en lofri klut som ikke riper før du fester den til Apple Watch.

By Heiner Snair

Hva skal være med i en artikkel? :: Hvordan fikse seigt tastatur?
Nyttige lenker