Hjem > H > Har Kjersti Bergesen Barn?

Har Kjersti Bergesen barn?

Kjersti bor i Bergen sammen med samboeren Stein Fossheim og deres to barn, Ida Kristine på 23 og Petter på 21.

Les mer

Hvem bor her premie?

Ved hjelp av list, observasjonsevne og sosiale antenner er det om å gjøre å koble flest mulig hjem til riktig eier og stå igjen som vinneren av «Hvem bor her?». I hvert program kåres det en vinner som får en pengepremie på 10.000 kroner. Når kommer Hvem bor her? Sesong to av «Hvem bor her?» har premiere mandag 30. august. «Hvem bor her?» er en gjettekonkurranse mellom fem fremmende personer. I programmet skal de vise frem hjemmene sine for hverandre, uten å avsløre hvem som bor hvor.

Hvem bor her Mina?

Mina Ingerine Nalum (36) bor i Sandefjord med mannen Andreas og de to barna Albert og Mynthe på 8 og 4 år. Hun er utdannet dekoratør og interiørdesigner, og har alltid vært kreativ og glad i å skape ting. Lidenskapen for interiør, blomster og hage deler hun til sine følgere på Instagram-kontoen @feelslikehome_mina. Hvem danset Einar Nilsson med i Skal vi danse? I den siste dansen fikk finalistene i oppdrag å lage et spektakulært dansenummer. Einar Nilsson og Anette Stokke sin aller siste dans i «Skal vi danse» endte med showdans, som fikk 40 poeng. «Tid for hjem»-maleren hanket inn totalt 115 poeng i finalen. Alle gode ting er tre for den tidligere fotballspilleren.

Hvem danset Einar med?

Det sa den blide bergenseren til P4, etter å ha slått den tidligere fotballspilleren Jan Gunnar Solli (37) i finalen. Nilsson er kjent for mange fra oppussingsprogrammet «Tid for hjem» på TV 2. Sammen med dansepartneren Anette Stokke har duoen i høst danset seg inn i hjertene til det norske folk. Tilsvarende, er helene og nate sammen? Nate Kahungu (24) og Helene Spilling (24) har svart på kjæresterykter helt siden sesongstart, men svaret er fortsatt det samme: – Vi er veldig gode venner.

Hvem betaler for tid for hage?

– Deltakerne betaler selv for møbler og materialer. Vi stiller kun med arbeidskraft og vår ekspertise, fortsetter hun og legger til at deltakerne setter opp et budsjett som hun må forholde seg til. – I 99 prosent av tilfellene, så kommer deltakerne hjem til en positiv overraskelse, runder Bergesen av. Og et annet spørsmål, hvem bor her tv3? Klarer du å gjette hvordan hjemmet til et menneske ser ut basert på deres fornavn og yrke? I dagens program skal vi møte Nicoline, David og Hege og skal få oppleve fire fantastiske boliger på Kringsjå, Frogner og Jar. Følg med og se om du klarer å gjette du også!

Og et annet spørsmål, hvem bor her tv3 programleder?

Programleder er Kjersti Bergesen.

By Vladamir Gierling

Hva heter tallet over brøkstreken? :: Hva heter hun i Tid for hjem?
Nyttige lenker