Hjem > H > Hvilken Fabrikk Jobber Donald Duck?

Hvilken fabrikk jobber Donald Duck?

I orginalen av Carl Barks-historien «Mektig Musikk» (se bildet over) jobbet Donald opprinnelig på «the skunk oil factory», altså noe så sjarmerende som stinkdyroljefabrikken. I den norske oversettelsen ble det til margarinfabrikken og siden har det blitt laget haugevis med skandinaviske historier der vår and f.

Les mer

Hva heter gårdsgutten til Bestemor Duck?

Mannen er Guffen, gårdsgutten til Bestemor Duck, og det er en kar som har funnet sin plass i livet. Man kan se på Guffen at han trives. Dagene går med til spising og soving. Han kan sove over alt, men stort sett foretrekker han å sitte under tuntreet. Følgelig, hva heter hunden til mikke mus? Pluto opptrer som hunden til Mikke Mus, men har i enkelte tilfeller opptrådt sammen med Donald Duck. Han fikk navnet Pluto i forbindelse med oppdagelsen av dvergplaneten Pluto i 1930 som fikk sitt navn fra den romerske guden Pluto.

Deretter, når kom mickey mouse?

Mikke Mus er en amerikansk tegnefilm- og tegneseriefigur, skapt av Walt Disney og Ub Iwerks i 1928. Angående dette, hva heter donald duck i sverige? I nabolandene fikk Donald Duck hjemlige navn – han ble hetende Kalle Anka i Sverige og Anders And i Danmark, og det gjør han fortsatt. Men i Norge har vi endt opp med å beholde det opprinnelige amerikanske navnet.

Derav, hvor gammel er ole dole og doffen?

Ole, Dole og Doffen opptrer for første gang i historien «Donalds nevøer» som kom ut i 1937, og som tittelen indikerer er de Donald Ducks nevøer. Ifølge Don Rosa er guttene født ca. 1940. De er trillinger og barn av Donalds søster, Della Duck. Dessuten, hvor jobber donald duck? Av disse er de mest kjente jobben hans på Margarinfabrikken og som myntpusser hos onkel Skrue. Han har en hund som heter Bolivar. Donald er kjent for å ha mye uflaks, i motsetning til sin fetter, Anton Antonsen. Han og Anton er også rivaler, og krangler mye om Donalds kjæreste, Dolly Duck.

Deretter, hva heter b gjengen?

B-gjengen er medlemmer av Tyver, Boms og Piraters Union, og minst ett større prosjekt ser ut til å ha blitt i det minste delvis finansiert med midler fra Hjelpe- og stønadskassen for svindlere, lommetjuver, jukesemakere og lyssky individer. Hva spiser Langbein? Vevkjerringene er for det meste rovdyr som spiser insekter, larver, meitemark og annet, men de spiser også på åtsler. De er i tillegg observert gnagende på sopp og annet plantemateriale.

Har Langbein en sønn?

Den ble skapt og produsert av The Walt Disney Company i 1992. Serien handler om Langbein og sønnen hans Max, og deres liv i den fiktive byen «Spoonerville» (i tegneseriene bor Langbein i Andeby). Andre medvirkende er naboen Petter og familien hans: Sønnen Pelle, kona Peggy og datteren Pia.

By Monahan Gallaty

Hva var navnet på power før? :: Hva dyr er Snipp og Snapp?
Nyttige lenker