Hjem > H > Hva Var Navnet På Power Før?

Hva var navnet på power før?

Skiftet navn til Power fra Expert i 2017, og historien trekker seg helt tilbake til 60-tallet. De største eierne er Øivind Tidemandsen gjennom Dolphin Invest og Wilhelmsen-familien gjennom investeringsselskapet Awilhelmsen Capital.

Les mer

Når fikk Elkjøp nettside?

1997: DVD og DAB introduseres i det norske markedet. 2000: Telefonkatalogen legges ut på nett. Elkjøp lanserer nettsider i Norge, Sverige og Danmark. 2001: Apple lanserer iPod. Hvilken type virksomhet er Elkjøp? Elkjøp er Nordens største forhandler av elektronikk og har siden 1962 vokst og blitt mer enn 10 000 engasjerte mennesker over hele Norden. I Norge er vi godt over 4000 medarbeidere og har rundt 140 butikker.

Og et annet spørsmål, hvem er eier av power?

POWER International eies av AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS ved Øivind Tidemandsen. Det norskeide konsernet driver også POWER i Danmark, Finland og Sverige. Vårt mål er å skape en sunn og lønnsom bedrift som sikrer trygge arbeidsplasser for nåværende og kommende medarbeidere. Folk spør også hvem er eier av elkjøp? Selskapet Elkjøp Nordic AS eies fra 1999 av Dsg European Investments Ltd gjennom deres norske datterselskap Dixons Stores Group Retail Norway AS.

Hvorfor byttet Expert navn til Power?

Expert måtte legge ned 73 butikker i Sverige da de gikk konkurs i 2012, men prøver seg nå igjen under navnet Power. Slik ser den nye logoen ut. Det var Dagens Næringsliv som først skrev om navnebyttet, hvor det kommer frem at det nye navnet også vil bety en endring i vareutvalg. Hva het Elon før? I januar 2019 skiftet Euronics navn til Elon.

Deretter, når bytta power navn?

Etter å ha slitt med milliardunderskudd over flere år, skal elektronikk-kjeden Expert nå få ny identitet og gjenoppstå under navnet Power. – Power er et helt annet konsept enn Expert, sier kjedens norgessjef Anders Nilsen til E24. – Butikkene er annerledes, sortimentet og prissettingen annerledes. I forhold til dette, hvor er lageret til elkjøp? Nordic Distribution Center (NDC) i Torsvik, Jönköping, er en av nøklene til Elkjøps lave priser. Med alle varer sentralisert på et sted blir det få mellomledd når vi skal få et produkt fra fabrikk til butikk – og videre til deg. Arbeidet på sentrallageret er en oppvisning i effektiv logistikk!

Hva er Outlet vare?

Et outlet selger overskuddslager, utgående modeller og egne produktlinjer direkte til konsument, uavhengig av detaljhandelen som distribusjonskanal.

By Ozan

Hvor mange butikker har Elkjøp? :: Hvilken fabrikk jobber Donald Duck?
Nyttige lenker