Hjem > H > Hvordan Fungerer College?

Hvordan fungerer college?

Høyere utdanning

Universitetene har som regel 4-årige collegestudier som fører frem til bachelorgrad, og flere avdelinger for videregående studier, som fører frem til mastergrad og doktorgrad. Et amerikansk college dekker både tradisjonell akademisk utdanning og en omfattende fagskoleutdanning.

Les mer

Angående dette, hva tilsvarer college i usa?

I USA er college en utdanningsinstitusjon som er forberedende for universitetsstudier, men generelt brukes «college» og «university» om hverandre her. I øvrige engelsktalende land er college en underavdeling av et universitet. Dessuten, hva er forskjellen på universitet og college? Hovedforskjellen er at et college hovedsake- lig eller utelukkende tilbyr bachelorgrader og eventuelt et begrenset utvalg mastergrader. Et university tilbyr derimot et bredt spekter av master- og PhD-grader i tillegg til bachelorgra- der. Universities er også mer forskningsbasert.

Når går man på college?

Den vanligste alderen i USA å starte på college er 18 år. College er valgfritt og kan sammenlignes litt med det å gå på universitet her i Norge. Hvis du har lyst til å studere i USA når du er ferdig på VGS kan du begynne på college da, istedenfor å for eksempel ta utdanning her i Norge. Du kan også spørre hvordan er utdanningen i usa? Utdanningssystemet i USA er ikke fullt så standardisert som i de fleste andre land, men når det gjelder høyere utdanning (universitet/høyskole) spriker det ikke så mye fra delstat til delstat. En bachelorgrad (undergraduate degree) tar som regel fire år, og en mastergrad (graduate degree) tar to år.

Hva er college i Norge?

College er en engelskspråklig betegnelse på ulike typer eller deler av utdanningsinstitusjoner. Et college kan være en institusjon som tilbyr gradsgivende høyere utdanninger (som bachelor- eller mastergrad), som er del av et universitet eller en høyskole, en fagskole eller videregående utdanning. Hva er high school i Norge? High School: 9 – 12 grade (videregående skole)

Angående dette, hvor mange år på college?

College er en slags halvlang høyere utdanning og som gir deg muligheten til å søke om overføring til tredje året av en bachelorgrad på hvilket som helst universitet i USA - avhengig av karakterer og major. Dessuten, hva er videregående skole på engelsk? Videregående skole på engelsk kalles også for upper secondary school i en del land, deriblant England, men der er det mer vanlig å bruke begrepet Sixth Form eller Sixth Form College. I mange land fullføres high school det året man fyller 18, altså ett år tidligere enn det som er vanlig i Norge.

Så, hvor mange skoler er det i usa?

Studier, skoler og studentliv

Her finner du alt av informasjon om utdanning i USA. Det er 553 registrerte skoler som tilbyr studier i USA, og du kan velge mellom 461 ulike studier.

By Fricke

Kan jeg studere i USA? :: Hvordan bli roughneck?
Nyttige lenker