Hjem > H > Hvordan Bli Roughneck?

Hvordan bli roughneck?

For å kvalifisere til jobbe som boredekksarbeider / roughneck offshore trenger du følgende:

  1. Brønnteknikk VG2.
  2. SRC/VHF Sertifikat.
  3. Relevant krankurs: G4 Traverskran og/eller G20 Fastmontert hydraulisk kran.
  4. GSK Sikkerhetskurs.

Les mer

Derav, hva er snittet på amalie skram?

Hordaland fylkeskommune oppgir at poenggrensen ved Amalie Skram vgs var 48,3 i 2019 (og 49,4 i 2018). Hva gjør man på industriteknologi? På VG2 Industriteknologi vil du lære mer om blant annet produksjonsprosesser, sveisemetoder, automatisk styring av maskiner og produksjonsutstyr, materialbearbeiding samt feilsøking og reparasjon av teknisk utstyr og maskiner.

Deretter, hva kan man bli av å gå kunst design og arkitektur?

Etter fullført utdanningsprogram i kunst, design og arkitektur oppnår du generell studiekompetanse som gir mulighet til å søke høyere utdanning innenfor de fleste studier på universitet og høyskole. Hvis du tar høyere utdanning kan du blant annet bli arkitekt, produktdesigner, kunst- og kulturformidler. Derav, hva kan jeg bli når jeg går tip? Du kan bli

  • aluminiumskonstruktør, sveiser eller platearbeider.
  • verktøymaker eller finmekaniker.
  • faglaborant eller operatør i kjemisk prosessindustri.
  • industrisyer, operatør i trikotasje eller vaskerioperatør.
  • bilskadereparatør, bilmekaniker eller billakkerer.
  • logistikkoperatør eller yrkessjåfør.

Hvor mye tjener en ROV pilot?

– Startlønnen for en fersk pilot er 540 000 kroner i året. Tillegg kommer utenom, som for eksempel nattillegg. Hvor mye tjener en industrimaler? 400 000 pluss i startlønn og i tillegg har en skifttillegg.

Deretter, hvor mye tjener en kokk i nordsjøen?

For kokker ligger en årslønn offshore med tillegg på rundt 550.000-600.000, en forpleiningsassistent får rundt 500.000 kroner. Hvor mye tjener en oljeingeniør? Ingeniører innen petroleum, bergverk og metallurg tjener i snitt 868 000 kroner per år i privat sektor. Men her kan det lønne seg med 5 års utdanning, da får du 1 002 360 kroner i snitt per år du jobber.

Hvor mye tjener en maskinsjef?

– Lønnen til en maskinsjef er veldig varierende. Selv tjente jeg cirka 650 000 i fjor, og vil si at et sted mellom 500 000 og en million kroner er relevant.

By Bonar Richo

Hvordan fungerer college? :: Hvilke skoler har brønnteknikk?
Nyttige lenker