Hjem > H > Hvilke Lp Plater Er Penge Værd?

Hvilke LP plater er penge værd?

Vinylplater i god stand kan være verdt store beløp.

Av og til er verden rettferdig, for på toppen av listen over de mest verdifulle vinylplatene ligger The Beatles' fantastiske dobbelte White album fra 1968. Et godt eksemplar skal kunne innbringe mellom £5.000 og £7.000. (Mellom 50' og 70.000 kroner!)

Les mer

Hva er gamle LP plater verdt?

Vinyl er hett. Flere tiår etter at LP-platen ble erklært død og begravet, er analoge plater mer verdt enn noensinne. — De mest ettertraktede platene kan gå for mellom 15.000 og 25.000 kroner, sier samler Ragnar Ridder-Nielsen, som BT møtte lørdag på Antikk-, retro- og samlermesse i Turnhallen i Bergen. Folk spør også hva kan jeg kaste i en container? Papir, plast, glass, metall, klær, leker, tre etc., alt kan gå samme vei. Elektrisk avfall og farlig avfall skal ikke under noen omstendigheter kastes i blandet avfall, det vil koste deg dyrt. Også gips, sponplater og dekk må kastes separat.

Du kan også spørre hvor kan jeg kaste glass og metall?

Hva kan kastes i returpunktene for glass- og metallemballasje? Kjeler, gryter, drikkeglass og andre glass- og metallprodukter som ikke er emballasje må leveres til en gjenbruksstasjon, eventuelt til en Jernia-butikk. Mindre mengder glass kan legges i posen til restavfallet, men må pakkes inn for eksempel avispapir. Derav, hvor kastes vhs kassetter? Kastes i bosspannet

Restavfall skal legges i vanlige plastposer og knyttes godt igjen. Gjenstander som er for store til å puttes i plastpose og kastes i restavfallet, må leveres til en gjenvinningsstasjon.

Hvor kaster man gamle kniver?

Produkter som er laget av metall, for eksempel gryter, kniver og tørkestativ, leveres til nærmeste gjenvinningsstasjon. Metallemballasje som har inneholdt farlige stoffer, leveres som farlig avfall. Folk spør også hvor kaste gammel madrass? Ring ditt lokale kommunekontor for å få informasjon om hvor og hvordan du kan resirkulere en madrass.

Hvilke poser til restavfall?

Restavfallet

Dette skal i restavfallsposen:

  • Bleier, sanitetsbind.
  • Hundebæsjposer, sagflis/strø fra dyrebur.
  • Sigaretter, sneiper og tobakkspakker.
  • Aske (Bruk dobbel pose og knyt godt)
  • Knust poseselen og stentøy (pakkes godt inn)
  • Lær, gummi, garn og tau.
  • Store bein.
  • Plastleker, kulepenner etc.
Hva vil Fretex ikke ha? Ikke avfall

UFF tar imot klær, sko, accessoirer og lettere husholdningstekstiler, herunder duker, håndklær, gardiner, puter, sengetøy og myke leker, opplyser de på egen nettside. Ting som er åpenbart tekstilavfall går i restavfallet, men organisasjonen sier de kan gjøre jobben for deg, om du er i tvil.

Kan man levere sengetøy til Fretex?

UFF og Fretex tar i mot klær, sko, accessoirer og lettere husholdningstekstiler; herunder duker, håndklær, gardiner, puter, sengetøy, myke leker mv. Pakk tøyet i lukkede poser eller løst pakkede sekker og legg den i en av containerne på returpunktene.

By Vickey Tekippe

Hva gjør man med gamle iphoner? :: Hva gjør man med gamle DVD filmer?
Nyttige lenker