Hjem > H > Hva Gjør Man Med Gamle Dvd Filmer?

Hva gjør man med gamle DVD filmer?

Elektronikk kan stort sett leveres i butikkene du kjøper det i, glass og metall kaster du i returpunkt. Fretex, UFF, asylmottak, krisesentre, loppemarked eller lignende tar imot klær og ting.

Les mer

Hvor kan jeg kaste DVD?

Restavfall skal legges i vanlige plastposer og knyttes godt igjen. Gjenstander som er for store til å puttes i plastpose og kastes i restavfallet, må leveres til en gjenvinningsstasjon. Og et annet spørsmål, hvem tar imot brukte dvd? Fretex tar gjerne imot dette, og håper du har mulighet til å komme til en av våre butikker for å levere. Du kan levere salgbare ting direkte til våre mottak og noen av våre butikker. Oversikt over hvor og hva du kan levere, finner du her. Vi ber om at gavene du gir er hele, rene og tørre.

I forhold til dette, hva gjør man med cd samling?

– CD-er er verdt noen for eieren som er glad i dem. Men har ingen annenhåndsverdi, man må gi dem til et antikvariat eller legge dem på søppeldynga om man vil bli kvitt dem, sier han til NRK. Du kan også spørre hvordan kaste kassetter? Kassetter - Video og musikk sorteres som restavfall.

Hvor kaster man nøkler?

Låser og nøkler sorteres som jern og metaller

Ofte består gjenstander av ulike materialer, men har det du skal kaste litt innslag av metall, så kan det kastes i containeren for jern og metaller.
Man kan også spørre hva kan man gi til fretex? Fretex ønsker klær, tekstiler, sko, belter, skjerf, smykker og annet tilbehør som er helt, rent og tørt. Alt av tilbehør til klær og tekstiler er fine gaver, som kan leveres i boksene. Ødelagt tilbehør eller ødelagte sko kan vi dessverre ikke bruke.

Hvem tar i mot brukte klær?

UFF samler inn tøy til ombruk. Åpenbart tekstilavfall sorterer du fra og leverer som restavfall. Er du i tvil så gjør vi jobben for deg. UFF tar i mot klær, sko, accessoirer og lettere husholdningstekstiler; herunder duker, håndklær, gardiner, puter, sengetøy og myke leker. Kan Fretex hente ting? Selv om Fretex ikke lenger henter møbler, vil de fortsatt ha en utstrakt transportvirksomhet.

Hvordan resirkulere CD plater?

Restavfall skal legges i vanlige plastposer og knyttes godt igjen. Gjenstander som er for store til å puttes i plastpose og kastes i restavfallet, må leveres til en gjenvinningsstasjon.

By Havelock

Hvilke LP plater er penge værd? :: Hva er en CD plate laget av?
Nyttige lenker