Hjem > H > Hvordan Svitsjer Man Telia?

Hvordan svitsjer man Telia?

SVITSJ i butikk

  1. Finn din nærmeste Telia-butikk.
  2. Ta med deg telefonen din med SVITSJ-avtale.
  3. Velg en ny og fin telefon.
  4. Snakk med en ansatt og SVITSJ.

Les mer

Derav, hvordan bytte telefon med switch?

Hva er Svitsj og Swap?

  1. Swap og Svitsj lar deg inngå en avtale om å betale ned en mobil over 24 måneder, altså to år.
  2. Etter det første året kan du levere tilbake den gamle mobilen, og få en ny.
  3. Vil du bytte før det har gått et år, må du betale de resterende månedene inneværende år, før en ny avtale inngås.
Hvor mye koster Telia svitsj? Ekstra trygghet med SVITSJ Plussforsikring

Ønsker du en forsikring som i tillegg til knust skjerm dekker skade, fukt, tyveri og tap, så har vi SVITSJ Plussforsikring for 99,- per måned.

Dessuten, hvordan avslutte svitsj avtale?

Vil du si opp abonnementet ditt?

  1. Kontakte kundesenteret på chat eller 924 05 050.
  2. Besøke en av våre butikker (legitimasjon påkreves)
Hvordan funker svitsj? Med SVITSJ betaler du ingenting idet du kjøper mobilen du vil ha, men får en fast månedspris over 24 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på et valgfritt Telia-abonnement uten binding.

Er SWAP gratis?

Med SWAP betaler du ned mobilen, med en fast lav månedspris, over 24 måneder. Det betyr at du ikke betaler noe for mobilen den dagen du kjøper den. Etter 12 måneder kan du bytte til en ny mobil og starte en ny SWAP-avtale i 24 måneder. Da slipper du å betale mer for din gamle mobil. Også, kan man ha swap uten abonnement? SWAP er en ny måte å kjøpe mobil, hvor du nedbetaler mobilen rentefritt over 24 måneder. Inkludert i avtalen er også skjermforsikring. Når du kjøper SWAP må du samtidig ha et av våre mobilabonnement. Det er ingen binding på abonnementet, og du kan fritt bytte abonnement etter bestilling av SWAP.

Og et annet spørsmål, kan man betale seg ut av swap?

Hva skjer hvis jeg vil avslutte avtalen før det har gått 24 måneder? Du kan betale inn de resterende nedbetalingene om du ønsker det. Du beholder mobilen, men fordelene med SWAP vil opphøre (forsikring og mulighet for å bytte til ny mobil). Så, hva er forskjellen på en ruter og en switch? Routere er tilkoblet en switch på samme måte som en datamaskin, men den har en helt annen oppgave. Den skal nemlig sende IP pakken videre mot riktig nettverk. En router fungere som en dør fra nettverket ditt og ut mot internett, og fra internett inn til nettverket ditt. Routere blir ofte kalt en default gateway.

Hva er en svitsj?

Svitsj er et apparat som mottar signaler fra flere inngående linjer og sender dem videre etter bestemte regler på en eller flere utgående linjer. Klassisk telefoni er et eksempel på et nettverk som er avhengig av svitsjer. Her brukes svitsjer for å koble en midlertidig krets mellom samtalepartnere (linjesvitsjing).

By Cherin

Når bør man bytte mobil? :: Hvilken forsikring dekker ran?
Nyttige lenker