Hjem > N > Når Bør Man Bytte Mobil?

Når bør man bytte mobil?

Idag tar man gjerne utgangspunkt i en Høyesterettsdom fra 2007. Denne slår fast at levetiden på en mobiltelefon er på 3-4 år.

Les mer

Hva er mobilforsikring?

Med forsikringen i orden har du én bekymring mindre. Har du mobilforsikringen på plass kan du senke skuldrene i visshet om at mobilen din er trygg hvis uhellet er ute. Ødelagt, stjålet eller mistet mobil – vi har forsikringene du trenger. Hvor mye koster forsikring på mobil? Mobilforsikring tilbys av mobiloperatører, elektronikkbutikker og noen forsikringsselskap. Prisen på mobilforsikring ligger som regel et sted mellom 100 og 200 kroner per måned, men prisen er avhengig av flere prisfaktorer og kan variere.

Folk spør også kan man ha flere swap avtaler?

Noe annet du bør være obs på, er at du kan ha én SWAP-avtale registrert per mobilnummer, men inntil seks SWAP-avtaler totalt. SWAP forutsetter et FRIHET, Yng, U18- eller U11-abonnement. Ved bytte av mobil må du inngå ny SWAP-avtale på 24 mnd. og levere inn din gamle mobil. I forhold til dette, har telia bindingstid? Ta kontakt med oss hvis du ønsker å si opp enten det gjelder enkeltprodukter, tjenester eller hele abonnementet ditt. Husk at vi har én måneds oppsigelsestid, og at du kan være bundet av bindingstid. Så snart oppsigelsen din er registrert vil du motta en bekreftelse på e-post.

Hva koster Telenor SWAP?

Priser inkludert 5 GB-abb for 24 månederApple iPhone 6S 64 GBSony Xperia X
Telenor Swap inkludert Frihet 5 GB20 112,-15 552,- *
ICE med delbetaling av mobilen15 576,-12 576,-
Beste nettpris på telefon med billigste 5 GB-abonnement13 466,-11 761,-
Er det Renter på SWAP? Gjennom en swap-avtale med banken sikrer bedriften seg flytende rente, mens banken betaler den faste renten på bedriftens obligasjonslån.

Dessuten, er forsikring inkludert når du kjøper mobil med swap?

Kjøper du mobil med SWAP derimot, har du Skjermforsikring inkludert. I tillegg kan du kjøpe vår beste forsikring, SWAP Plussforsikring, til redusert pris for SWAP-kunder. Den dekker alle skader og tap – i hele Europa! Kan man swappe en ødelagt telefon? - Om mobilen for eksempel blir vannskadet må du i prinsippet kjøpe deg en helt ny mobil om du ikke er forsikret – denne type skader går nemlig ikke an å reparere. Med SWAP Plussforsikring betaler du bare 500 kroner i egenandel. 59 kroner i månedspris er en liten sum å betale for stor trygghet.

Hvordan avslutte SWAP forsikring?

Hvordan avslutter jeg min SWAP-avtale? Hvis du vil avslutte SWAP-avtalen før det har gått 24 måneder, kan du betale resterende nedbetalingene. Du beholder mobilen, men fordelene med SWAP vil opphøre (forsikring og mulighet for å bytte til ny mobil). Ring oss på 915 09000 hvis du ønsker å avslutte din SWAP-avtale.

By Ashraf Benzschawel

Hva er et symbol i en tekst? :: Hvordan svitsjer man Telia?
Nyttige lenker