Hjem > H > Hvordan Betale Med Mobilbank?

Hvordan betale med mobilbank?

Slik gjør du det:

  1. Logg inn, gå til menyen Mer, og velg Innstillinger.
  2. Velg Betaling, så Godkjenning og til slutt Godkjenne betaling.
  3. Velg På og Bekreft med BankID eller BankID på mobil.

Les mer

Hva skal til for å få BankID?

Ta kontakt med banken din for å få BankID. Det kreves legitimering med pass og personlig fremmøte for å få BankID. Banken din sender deg kodebrikke og alt du trenger for å opprette BankID. Noen banker tilbyr en app som et alternativ til kodebrikken. Hvordan bruke Nordea koder som BankID? Slik aktiverer du med BankID på mobil eller kodebrikke:

  1. Følg instruksene i appen og velg BankID for å identifisere deg.
  2. Lag din egen PIN-kode på 4 eller 8 siffer.

Hvordan sette opp Nordea koder?

For å aktivere Nordea ID-appen trenger du aktiveringskoder. Har du ikke mottatt koder, må du kontakte kundeservice på telefon 232 06001. Følg instruksene i appen og klikk på "Benytt aktiveringskoder". Tast så inn aktiveringskoden mottatt på e-post. Hvor mye koster BankID? Å bruke vanlig BankID med kodebrikke eller app koster ingenting. Noen teleoperatører tar betalt for BankID på mobil, fordi denne tjenesten er knyttet til SIM-kortet på mobilen din.

Hvordan gjenåpne BankID?

Hvis din BankID er sperret, må du ta kontakt med banken din for å få åpnet den igjen. Ettersom du ikke får logget deg inn i nettbanken uten BankID, må du ta kontakt på telefon eller oppsøke banken. Det finnes ingen måte å åpne en sperret BankID igjen uten hjelp fra banken. Er BankID og kodebrikke det samme? De tror at kodebrikken alene er det samme som deres BankID, men det stemmer ikke. BankID er ikke en fysisk gjenstand. Ved å bruke ditt fødselsnummer, koden du får fra kodebrikken eller sms, kodeekort, apper e.l. og det personlige passordet du har valgt, får du tilgang til din BankID.

Hva er forskjell på kodebrikke og BankID?

Kodebrikken (eller annen engangskodeløsning) blir ofte tatt for å være BankID, men BankID er det elektroniske sertifikatet som er lagret sentralt hos Nets. Bankene har ulike typer engangskodeløsninger. Deretter, kan man hente kodebrikke i banken? Om det haster så kan du komme innom et av våre kontorer å hente kodebrikke. Kodebrikken kan være grei å ha som en reserveløsning, men er ikke nødvendig å ha. Du kan benytte BankID på mobil eller engangskode på mobil.

Hvordan fungerer kodebrikke bank?

Ved å legge tidspunkt og din unike nøkkel inn i algoritmen, regner brikken ut en sifferkode. Det er denne som vises på skjermen. Når du sender denne koden til banken din, kan banken gjøre det samme: Legge tidspunkt og din unike nøkkel inn i algoritmen, og få frem en kode i sine systemer.

By Turmel Messan

Hvor finner man CVC på Visa kort? :: Hva er Autoriserings PIN?
Nyttige lenker