Hjem > H > Hva Er Autoriserings Pin?

Hva er Autoriserings PIN?

Du kan velge en PIN-kode for BankID på mobil som er på 4-8 siffer. Bruk av flere siffer vil øke sikkerheten. Du kan når som helst endre denne PIN-koden for BankID på mobil. Som regel går du til Innstillinger, men det vil variere fra telefon til telefon.

Les mer

Kan man få BankID med D nummer?

Du må ha norsk fødselsnummer for å kunne få BankID hos oss. Har du D-nummer kan du bruke innloggingsalternativet Uten BankID. Vi vil nå registrere informasjonen du har fylt ut i det elektroniske skjemaet. Du vil motta avtaledokumenter i posten. Du kan også spørre hva er forskjellen på mobilbank og nettbank? Mobilbank er enkelt og greit en app som du kan laste ned på telefonen og dermed få en mobilversjon av nettbanken. Navnet mobilbank kan nok lett forveksles med BankID på mobil, men er altså ikke det samme. Med mobilbanken har du tilgang til de aller fleste funksjonene i nettbanken – rett fra mobiltelefonen.

Følgelig, hva er sikkerhetskort nordea?

Andre alternativer til BankID

BankID på mobil aktiverer du selv i nettbanken ved hjelp av Nordea ID. Kodebrikken (sikkerhetskort) er et alternativ for kunder som ikke har eller kan bruke smarttelefon.
I forhold til dette, hvordan sjekke kodebrikke? Sjekk om du holder kodebrikken opp ned

– Virker ikke kodebrikken? Sjekk at du ikke holder den opp ned, råder Undrum. – Når kodebrikken viser tall, men du likevel ikke får den til å virke, så er årsaken oftest at du holder den opp ned.

Hvor kaste kodebrikke?

- Aldri kast kodebrikken

Om du har BankID påmobil, legg den i en skuff sammen med passet og ta den frem ved "høytidelige" anledninger slik at du husker ditt personlige passord også, sier Steinsland.
Kan man få BankID uten bankkonto? For å få BankID må du ha nettbank, konto og være legitimert med pass.

Man kan også spørre kan man ha både bankid og bankid på mobil?

Kan jeg ha flere avtaler med BankID på mobil? Du kan ha to avtaler med BankID på mobil, men kun et på hvert SIM-kort. Dersom du har tvilling-SIM, kan du bare aktivere BankID på mobil på hovedkortet. Deretter, kan man bruke bankid på mobil i utlandet? Nyttig om BankID på mobil

BankID på mobil virker selv om du flytter SIM-kortet fra en mobil til en annen, men bytter du SIM-kort må du registrere BankID på mobil på nytt i din nettbank. Tjenesten fungerer også i utlandet, bare husk at mobiloperatøren må være en av Telenors roamingpartnere, og du må ha dekning.

Du kan også spørre hvordan bruke mobilbank?

Hvordan oppretter jeg mobilbank? Last ned mobilbank appen fra appstore eller google play og følg anvisningene. Mobilbanken aktiveres med BankID. Deretter bruker du en selvlaget PIN eller fingeravtrykk for å logge inn.

By Baldridge Gardino

Hvordan betale med mobilbank? :: Hvordan få PS4 ut av sikkerhetsmodus?
Nyttige lenker