Hjem > H > Hvordan Fungerer Helthjem På Tise?

Hvordan fungerer Helthjem på Tise?

Frakt med Helthjem er en del av den nye betalingsløsningen til Tise. Løsningen vil ha fastpris på frakten og for selger vil dette oppleves som inkludert i tjenesten, da det er kjøper som betaler for frakten. Betalingen holdes også trygt, fra et bud er gitt og til varen er mottatt.

Les mer

Følgelig, hvem bruker tise?

brukerTise

Les også:

  • Nordmenn kjøper mer klær enn tidligere.
  • Nordmenn kaster seg over brukt sportsutstyr.
  • Småforhandlere rike på Finn-annonser.
Hvordan legge ut på Tise? For å lage en Tise, klikker du bare på “+” -knappen i menyen. Her kan du legge til bilder, pris, beskrivelse, filtre og hashtags. Til slutt velger du ønsket leveringsmetode og velger en kategori som passer best til varen som skal selges.

Så, er det trygt å handle på tise?

Det er viktig for oss at Tise skal være trygt for alle. Vi anbefaler alltid å bruke vår egen betalingsløsning, slik at vi kan bistå dersom uhellet er ute. Har ikke fått penger fra Tise? Når pakken er bekreftet levert/godkjent løper det vanligvis 1-5 virkedager til beløpet kommer på konto, og raskere ved ytterligere salg. Har det løpt mer enn 24 timer etter bekreftet levering og utbetalingsdatoen fortsatt ikke er estimert kan du kontrollere om utbetalingsinformasjonen din er godkjent.

Hvordan trekke bud på Tise?

Se også brukervilkårene for betalinger gjennom Tise. Et bud har varighet på 3 dager og kan trekkes tilbake av kjøper inntil selger har akseptert budet. Selger kan imidlertid ikke trekke tilbake et motbud. Når det foreligger et bud undersøkes det om det er dekning på kjøpers betalingskort, og beløpet blir da reservert. Man kan også spørre hvor kan jeg klage på nettbutikk? Hvordan går du frem for å klage?

  1. Klag til selger. Dersom du er misfornøyd med en vare eller at varen ikke dukker opp, må du først ta kontakt med selger. Bruk gjerne et av våre klagebrev.
  2. Ta saka til Forbrukertilsynet for mekling. Dersom du har handlet i en norsk nettbutikk, kan du ta saken inn for Forbrukertilsynet.

Hva er aldersgrensen på Tise?

Alle som er interessert i å kjøpe og selge produktet kan ta i bruk appen Tise, det er altså ingen aldersgrense på denne appen. Kan man blokke noen på Tise? Blokkere brukere er en funksjon som hjelper deg å begrense hvem som kan følge deg, sende deg meldinger og like tisene dine. For å blokkere en bruker, gå til profilen deres, trykk på de tre prikkene øverst til høyre og trykk “Blokker”. Vi varsler ikke personen om at du har blokkert de.

Hvordan endre til solgt på Tise?

På annonsen kan du enten velge "Endre" eller "Promoter" på din Tise. Trykk på endre-knappen for å endre pris, beliggenhet, tekst eller bilder (du kan ikke endre det første bildet dessverre). Du kan også merke annonsen som solgt. Les mer om å promotere annonsen din her.

By Trask

Hvor mange klimaflyktninger vil det bli? :: Hva er Selgerbeskyttelse?
Nyttige lenker