Hjem > H > Hva Er Selgerbeskyttelse?

Hva er Selgerbeskyttelse?

Du vet at kjøper er seriøs. Beløpet blir automatisk reservert på kjøpers betalingskort når budet blir gitt. Du får selgerbeskyttelse. Vi passer på beløpet frem til handelen er avsluttet og hjelper deg hvis det oppstår et problem.

Les mer

Man kan også spørre hva kan man selge på tise?

Tise har blitt veldig populært for alle som kjøper og selger klær, og det er mulig å legge ut gamle klær for salg via den populære appen. Tilsvarende, hva er tise com? Hva: Norsk gratis-app for salg av brukte klær og interiørartikler, som i hovedsak retter seg mot kvinner mellom 18 og 35 år. Den ble startet av gründerne Eirik Frøyland Rime og Axel Franck Næss i 2014, og lansert i februar 2016.

I forhold til dette, hvordan skjer betaling på tise?

Her skriver kjøper inn summen de ønsker å by for produktet, og velger foretrukket fraktmetode - Posten eller Helthjem. Når et bud er gitt vil beløpet automatisk reserveres på betalingskortet til kjøper. Når budet aksepteres av selger blir betalingen låst for begge parter til varen er levert og godkjent av kjøper. Hva gjør man hvis man blir svindlet på Tise? Dersom du tror du har blitt utsatt for en svindel ønsker vi å hjelpe deg. Du kan rapportere den aktuelle brukeren direkte i appen via brukerens profil. Alternativt kan du sende oss en henvendelse via kontaktskjemaet vårt. Ta også med brukernavn på den andre parten og TiseID for handelen.

Hva er kjøperbeskyttelse Tise?

Tise tar en serviceavgift på transaksjonen spesifisert som kjøperbeskyttelse. Beløpet du som kjøper betaler i kjøperbeskyttelse går til å dekke kostnadene knyttet til betalingsløsningen, support og en refusjon dersom varen ikke er som beskrevet, samt kontinuerlige forbedringer av det bærekraftige Tise-universet. Hvordan lage en PayPal konto? Hvordan lage en PayPal-konto

  1. 3.1 Gå til PayPal-siden.
  2. 3.2 Fyll ut detaljene.
  3. 3.3 Du må oppgi bankopplysningene for å opprette en Paypal-konto.

Hvor kan jeg bruke PayPal?

NavnKjøp
ASOSTil Nettbutikken
AutodelerTil Nettbutikken
AutodocTil Nettbutikken
Axl & Ivy SportswearTil Nettbutikken
Og et annet spørsmål, hvor kan jeg selge tingene mine? Det finnes flere steder å selge brukte ting på nett, som Finn.no, Tise og ulike Facebook-grupper.

Og et annet spørsmål, er det frekt å prute?

Kan man prute på ting på FINN og i så fall - hvordan går man frem? I utgangspunktet er det ingenting i veien for å prute på ting på FINN. Men en god del annonsører sier spesifikt i annonsen at de ikke er interessert i pruting, og da anbefaler vi å følge disse anmodningene.

By Dearden Schroen

Hvordan fungerer Helthjem på Tise? :: Hva betyr det å ha en visjon?
Nyttige lenker