Hjem > H > Hvor Lenge Er Det Garanti På Iphone?

Hvor lenge er det garanti på iPhone?

Garanti og reklamasjon dekker feil på maskinvare som ikke skyldes skader, i opptil 5 år. Har du en feil som kan være dekket, så kan Epleservice hjelpe deg, uansett hvor produktet er kjøpt. Er feilen dekket, koster reparasjonen deg ingenting.

Les mer

Hvor mye koster det å bytte skjerm iPhone 11?

ModellPrisUtføres på timen
iPhone Xs Max4699 kr
iPhone 113199 kr
iPhone 11 Pro4199 kr
iPhone 11 Pro Max4699 kr
Hvor mye koster iPhone 11? Prisen for iPhone 11 starter på 8490 kr for 64 GB og ender på 10.390 kr for 256 GB.

Så, hvordan fikse en vannskadet iphone?

Den neste råden kan virke dum, men det viste seg å ha resultatene i å løse vannskader: Finn en veske med glidelås, sett iPhone inni og deretter fyll den resterende plassen med ris. Risen vil trekke ut fuktighet fra enheten hvis du lar den i vesken i et par dager. Deretter bør iPhonen tørkes i et par dager. Dessuten, har jeg garanti på min iphone? Sjekk om enheten din er dekket av et AppleCare-abonnement eller Apples begrensede garanti

  1. Gå til checkcoverage.apple.com.
  2. Skriv inn serienummeret til enheten.
  3. Følg instruksjonene på skjermen.

Hvor lenge varer en iPhone?

Apple selv sier deres iPhone, iPad og Apple Watch har en estimert levetid på tre år. For Mac og Apple TV anslår selskapet fire års levetid. Hvor stor skjerm har iPhone 11? Skjermen på iPhone 11 har avrundede hjørner som følger de myke linjene i designen. Disse hjørnene er innenfor rektangelet som brukes som mål. Målt som et rektangel er skjermen 6,06 tommer diagonalt (den faktiske synlige skjermflaten er mindre).

I forhold til dette, hvor lang tid tar det å bytte skjerm?

- En reparasjon går både raskt og smidig, vi kan ofte bytte skjermen eller batteriet ditt mens du venter. Majoriteten av byttene våre gjør vi på ca. 30 minutter. På denne måten slipper du å være uten telefon lengre nødvendig. Hvor mye koster iPhone 11 Elkjøp?

Eff. rente28,78%
Kostnad1 129.-
Totalt7 119.-

Når er iPhone billigst?

Statistikken avslører imidlertid at det er ett lite vindu i løpet av året hvor en sparer mest, også på iPhone: Under Black Week – dagene før og etter Black Friday – var alle modellene i undersøkelsen bortsett fra én, på sitt laveste prisnivå i lanseringsåret.

By Brenza

Hvor lenge varer Apple Care? :: Hvor lenge varer AirPods?
Nyttige lenker