Hjem > H > Hva Menes Med Etc?

Hva menes med etc?

etc. et cetera (skriv heller: osv.) ev. evt.

Les mer

Hva menes med DS?

Ds. er en forkortelse for dennes (genitiv av determinativet denne), som betyr «denne måneden». Derav, hvordan forkorte ifølge? Iht. er en forkortelse for 'i henhold til', som betyr under henvisning til, i overensstemmelse med eller ifølge. Eksempel: «drive handel i henhold til handelsloven», «tomten var på et kvart mål i henhold til skjøtet».

Tilsvarende, hvordan skrive ihht?

i henhold til → iht. (ikke ihht.) Man kan også spørre hva er dvs på norsk? Dvs. er en forkortelse for 'det vil si', med andre ord.

Hvordan bruke etc?

Frasen et cetera er ofte brukt for å presentere den logiske fortsettelsen av en serie beskrivelser. For eksempel i følgende setning: Vi vil trenge masse frukt: epler, bananer, appelsiner etc. Hva er etc på engelsk? [fork.] etc. (også: osv., osv.)

Hva er elektrosjokkbehandling?

Elektrosjokkbehandling (ECT) er en behandlingsmetode der det gis en kontrollert mengde strøm til hodet. Denne behandlingen gis oftest til personer med moderat til svært alvorlig depresjon, der annen behandling ikke har hatt effekt. Hvordan forkorte millioner? Ordene for million og milliard kan forkortes:

  • million → mill.
  • milliard → mrd.

Hva er ISM?

«Den internasjonale norm for sikkerhetsstyring (ISM)»: Den internasjonale norm for sikkerhetsstyring for drift av skip og hindring av forurensning, vedtatt av Forsamlingen, med eventuelle endringer foretatt av organisasjonen.

By Enrico

Hva betyr mtp på norsk? :: Hva er dvs på norsk?
Nyttige lenker