Hjem > H > Hvordan Bli God Til Å Tungekysse?

Hvordan bli god til å tungekysse?

Om du vil tungekysse, kan du begynne med å bruke tunga forsiktig samtidig som du suger forsiktig på over- eller underleppen til den andre. Etter hvert kan du føre tungen forsiktig inn i munnen på den du kysser. Da skal din tunge være myk og møte den andres myke tunge. Så kan tungene leke forsiktig med hverandre.

Les mer

Hvordan er det første kysset?

Her er noen gode tips til deg som skal kysse for første gang:

  1. Øv deg alene først – enten på et speil eller på hånden din.
  2. Start med lepper mot lepper først, gjerne flere ganger.
  3. Kjenn etter om den du kysser blir mer ivrig.
  4. Ha et rolig tempo.
  5. God ånde er en bonus.
Deretter, hva er forskjellen på kyssing og klining? Tungekyss og klining er det samme. Det er bare to forskjellige ord på samme ting. Å tungekysse er rett og slett å kysse med en annen person der du bruker tunga til å kysse i tillegg til leppene, man stikker på en måte tunga inn i munnen til den andre personen når man kysser, eller omvendt.

Man kan også spørre blir kåt av å kline?

Det høres helt normalt ut at du blir kåt av å kline og bli trykket mot den du er forelsket i. Og det er jo bare flott at du tenner på han! Den kilefølelsen du kjenner i eggstokkene og i underlivet, høres absolutt ut som det som skjer når du blir kåt. Følgelig, hvordan bli god til å kline? Når du skal åpne munnen for å kysse noen, bør du ikke la tungen din sprette ut. Her er det viktig å ha den rette taktikken. Hold tungen pent inne i munnen, til leppene deres møtes. Ikke gap over den du skal kysse, men åpne munnen like mye som din partner åpner sin, og la leppene deres møtes sakte.

Hvordan gå frem for å kysse?

Kyss

  1. Behold øyekontakten. Utfordre deg selv og hold blikket hens litt lenger enn hva som egentlig føles «normalt».
  2. Vær tydelig med komplimenter.
  3. Legg hodet ditt på skulderen hens.
  4. Legg armen din rundt personen.
  5. Kyss hen på kinnet.
  6. Hold deg nærme etter en klem.
  7. Fortell hen hva du føler.
Du kan også spørre hvordan å hooke? Hvordan man hooker, avhenger litt av hvem du spør. Noen mener det er å kysse eller kline, andre definisjoner innebærer også det å ha sex. Hvordan man kysser eller kliner er noe individuelt. Klining er som regel at man kysser over litt lenger tid, ofte så tungekysser man mens man kliner.

Hvordan føles det å kysse?

Ved intens kyssing fylles leppene med blod, og de kan bli hovne og røde. – Det som skjer når man stimulerer en erogen sone, er det samme som skjer ved berøring av hele kroppen. Det frigjøres endorfiner og hormoner som øker velværefølelsen – man blir rett og slett lykkeligere. Og et annet spørsmål, hva skjer når man kliner? Når man kysser øker spyttproduksjonen i munnen og mineralene i spyttet rengjør og beskytter tennene dine. Når man kliner bruker man omtrent 34 ansiktsmuskler. En romantisk lite kyss kan forbrenne to kalorier, mens et tungekyss vil forbrenne fem. Kysser dere i et minutt sammenhengende kan du forbrenne 26 kalorier.

Er det deilig å kline?

Svar: Infeksjoner kan smitte gjennom klining, men da er den ene syk fra før av. Vanlige munnhulebakterier gir ikke risiko for smitte og generelt sett er det ikke farlig å kline. De sykdommer som kan overføres gjennom kyss er infeksjoner som gjerne smitter lett uansett.

By Fawn Arenos

Hvor lenge er det normalt å kline? :: Hvordan sjekke luftkvalitet?
Nyttige lenker