Hjem > N > Når Kom Whatsapp?

Når kom WhatsApp?

WhatsApp Inc. ble grunnlagt i USA i 2009 av Brian Acton og Jan Koum, som begge var tidligere ansatte i Yahoo!, og er basert i Mountain View i California. Firmaet ble kjøpt av Facebook, Inc.

Les mer

Også, hva betyr hengelås på sms?

Dersom RCS er aktivert vil man se et hengelås-ikon ved send-knappen i meldingsvinduet, som da indikerer at man er klar til å sende en kryptert melding. Er signal trygt? Signal er regnet som den sikreste formen for digital kommunikasjon for vanlige mennesker. Det er den hovedsakelig fordi appen krypterer meldingene dine, slik at verken Signal eller andre kan få tilgang til informasjonen. Signal låser også alt innhold, og det skjer automatisk. Det er ingenting du selv må aktivere.

Du kan også spørre hvordan kryptere personnummer?

Fødselsnummeret skal ikke være synlig i konvoluttvinduet eller være skrevet på utsiden av konvolutten. Vi anbefaler kryptering ved sending av fødselsnummer på usikret e-post, men virksomheten må gjøre egne vurderinger basert på den konkrete situasjonen. Hva er Forsvinnings modus Messenger? Forsvinningsmodus lar folk i en chat sende hverandre meldinger, bilder, videoer og annet innhold som forsvinner når de forlater chatten og etter at de har sett alle meldingene.

Hvordan finne skjulte meldinger på Messenger?

Åpne Messenger og trykk på «Innstillinger», deretter på «Personer» --> «Meldingsforespørsler» --> «Se filtrerte forespørsler». Nå ser du alle meldingene Facebook antok at du ikke ville ha noen interesse av å bli plaget med. Hvem kan sende meg melding på Messenger? Venner av vennene dine på Facebook; Folk på Facebook som har telefonnummeret ditt på telefonkontaktlisten sin. Husk at personer som har telefonnummeret ditt, ikke trenger å ha deg som Instagram-kontakt eller Facebook-venn for å få kontakt med deg; Alle andre på Facebook og Instagram.

Kan Messenger bli hacket?

Ja, Facebook-kontoen din eller Facebook Messenger kan bli hacket eller få et virus, dessverre. Facebook er generelt ganske flinke til å filtrere disse ut. (Derfor er det også viktig å holde Facebook- og Messenger-appene dine oppdatert.) Hvorfor vises ikke sist aktiv på Messenger? Sørg for at din Active Status er slått på. For å se skjult sist sett på Messenger, må du turn on your Active Status. Etter at du har slått på Active Status, vil du kunne se sist sett av vennene dine og kontaktene dine på Messenger. Du vil imidlertid ikke kunne se sist sett av personer som har slått den av.

Hvorfor står det ikke sist aktiv på Messenger?

Åpne Messenger. Klikk på profilbildet øverst i venstre hjørne, og klikk på "Preferanser" i menyen som vises. Klikk på menypunktet Aktiv-status i vinduet som vises, og sett skyveknappen på høyre side slik at det står "Aktiv-status: Av"

By Boehmer Cerrillo

Hva menes med materialgjenvinning og energigjenvinning? :: Hva skjer når en melding krypteres?
Nyttige lenker