Hjem > H > Hvordan Sende Melding På Whatsapp?

Hvordan sende melding på WhatsApp?

Start en samtale: Trykk på eller , og søk deretter etter en kontakt for å begynne. Skriv inn en melding i tekstfeltet. For å sende bilder eller videoer trykker du på eller ved siden av tekstfeltet.

Les mer

Hvordan adde på WhatsApp?

How to add a contact

  1. Open WhatsApp.
  2. Go to the Chats tab.
  3. Tap New chat > New contact.
Hvordan fungerer WhatsApp? Slik virker WhatsApp

WhatsApp er lett å installere og sjekker kontaktlisten på telefonen. Har du kontakter som også bruker WhatsApp, dukker de øyeblikkelig opp i appen. Deretter kan du ringe gratis til dem via WhatsApp, når du er koblet til Wi-Fi. Du behøver ikke engang et telefonnummer, men velger bare kontakten.

Hva koster det å ringe med WhatsApp?

Appen vår. Mer enn 2 milliarder mennesker i over 180 land bruker WhatsApp1 for å holde kontakten med venner og familie, når som helst og hvor som helst. WhatsApp er gratis2 og tilbyr lette, sikre og pålitelige meldinger og anrop, og er tilgjengelig på telefoner over hele verden. Er WhatsApp trygg? Noen av de mest personlige øyeblikkene våre blir delt på WhatsApp, og derfor har vi bygd ende-til-ende-kryptering inn i appen. Når de er ende-til-ende-kryptert, er meldinger, bilder, videoer, talemeldinger, dokumenter og anrop sikret fra å ende opp i feil hender.

Kan man bli svindlet på WhatsApp?

Som med andre store meldingsapper, skal det mye til for å at du blir hacket i WhatsApp, eller at andre kan lese dine krypterte meldinger. Men som med all sosial manipulasjon, avhenger det at du selv er bevisst på at du kan bli svindlet. Først og fremst er det viktig å ikke gjøre noe forhastet. Hvordan legge til en venn på WhatsApp? Hvis kontakten du vil legge til i denne appen ikke har whatsapp, kan du fortsette å gjøre følgende. Logg inn på din WhatsApp-applikasjon og klikk på Kontakter i toppmenyen. I kontaktsnittet klikker du på skiltet + øverst til høyre. Du kommer inn i det nye kontaktgrensesnittet til utgave / skapelse.

Er whats up gratis?

Med WhatsApp får du raske, enkle og sikre meldinger og taleanrop gratis*. Tilgjengelig på telefoner over hele verden. Datakostnader kan påløpe. Kontakt din mobiloperatør for detaljer. Hvilken aldersgrense har WhatsApp? WhatsApp har fått aldersanbefaling fra tolv år i App Store (iOS) og er merket tre år fra PEGI i Play Store (Android).

Ta dette i betraktning, hvordan oppdatere whatsapp?

Du kan oppdatere WhatsApp fra Google Play, på jakt etter applikasjonsprofilen. Du kan også søke etter oppdateringen fra Android-telefonen din, i applikasjonsdelen ser du etter appen og tvinger søket etter en oppdatering. Selv om de fleste oppdateringer vanligvis er automatiske.

By Steward

Kan ikke sende bilder på messenger? :: Hvordan sende bilder på meldinger?
Nyttige lenker