Hjem > H > Hvordan Installere Man Whatsapp?

Hvordan installere man WhatsApp?

Last ned og start appen: Last ned WhatsApp Messenger gratis fra Google Play Store eller Apple App Store. For å åpne appen, trykk på WhatsApp-ikonet på hjem-skjermen.

Les mer

Du kan også spørre hva koster det å ringe på whatsapp?

Du kan nettprate, ringe og videotelefonere uten at det koster en krone. Derav, hvordan bruke whatsapp? Slik kommer du i gang med WhatsApp på Android-telefoner:

  1. Last ned WhatsApp.
  2. Lag en bruker.
  3. Legg til kontakter.
  4. Du er klar for videosamtale!
  5. Legg på ved å trykke på den røde knappen.
  6. Hvis noen ringer deg på WhatsApp, svarer du enten med video eller bare lyd.

Er whats up gratis?

Med WhatsApp får du raske, enkle og sikre meldinger og taleanrop gratis*. Tilgjengelig på telefoner over hele verden. Datakostnader kan påløpe. Kontakt din mobiloperatør for detaljer. Kan man bli svindlet på WhatsApp? Som med andre store meldingsapper, skal det mye til for å at du blir hacket i WhatsApp, eller at andre kan lese dine krypterte meldinger. Men som med all sosial manipulasjon, avhenger det at du selv er bevisst på at du kan bli svindlet. Først og fremst er det viktig å ikke gjøre noe forhastet.

Tilsvarende, er whatsapp trygg?

Noen av de mest personlige øyeblikkene våre blir delt på WhatsApp, og derfor har vi bygd ende-til-ende-kryptering inn i appen. Når de er ende-til-ende-kryptert, er meldinger, bilder, videoer, talemeldinger, dokumenter og anrop sikret fra å ende opp i feil hender. Hvordan oppdatere WhatsApp? Du kan oppdatere WhatsApp fra Google Play, på jakt etter applikasjonsprofilen. Du kan også søke etter oppdateringen fra Android-telefonen din, i applikasjonsdelen ser du etter appen og tvinger søket etter en oppdatering. Selv om de fleste oppdateringer vanligvis er automatiske.

Hvordan logge inn på WhatsApp?

Slik gjør du det:

  1. Åpne WhatsApp-appen. Gå til Meny og trykk WhatsApp Web.
  2. Dette parer mobilen din med nettleseren. Mobilen må være koblet til Internett for at web-appen skal fungere.
Hva et WhatsApp? WhatsApp er en proprietær flerplattforms direktemeldingsapplikasjon for smarttelefoner og enkelte tradisjonelle mobiler med internettilgang. I tillegg til å sende tekstmeldinger kan brukerne av applikasjonen sende hverandre bilder, video og lydmeldinger og sin plassering ved hjelp av integrerte kartfunksjoner.

Hvilken aldersgrense har WhatsApp?

WhatsApp har fått aldersanbefaling fra tolv år i App Store (iOS) og er merket tre år fra PEGI i Play Store (Android).

By Fleeta Chateng

Hva koster det å oppgradere til Windows 10? :: Hvordan fungerer Vannstopper?
Nyttige lenker