Hjem > H > Hvordan Oppdatere Whatsapp?

Hvordan oppdatere WhatsApp?

Du kan oppdatere WhatsApp fra Google Play, på jakt etter applikasjonsprofilen. Du kan også søke etter oppdateringen fra Android-telefonen din, i applikasjonsdelen ser du etter appen og tvinger søket etter en oppdatering. Selv om de fleste oppdateringer vanligvis er automatiske.

Les mer

Hvem eier Messenger?

Det er Facebook som eier og utvikler Messenger. Hva er WhatsApp web? Fra nå kan du få tilgang WhatsApp med din nettleser. Du har muligheten til å chatte, sende talemeldingen, knytte bildet og sende klistremerker med alle fra kontoen WhatsApp uten plugg. WhatsApp Web-versjonen er en ny måte å kommunikasjon. WhatsApp for Web er en forståelsesfull nettside som du kan åpne på hver enhet.

Folk spør også hva skjer når en melding krypteres?

Kryptering er en matematisk metode som sørger for konfidensialitet ved at informasjon ikke kan leses av uvedkommende. Informasjonen «låses ned» med en nøkkel og kan ikke leses før man har låst den opp igjen med riktig nøkkel. Hva betyr kryptert melding? Når man krypterer data eller kommunikasjon, gjør man innholdet uleselig ved å bruke en matematisk kode som krever en nøkkel for å gjør materialet leselig igjen. Det er ingen ny idé, kryptering ble for eksempel benyttet i begge verdenskrigene for å hindre at fienden skulle få innsikt i fortrolig informasjon.

Derav, hvordan fjerne hemmelig samtale på messenger?

Hvordan fjerner jeg en av enhetene mine fra en hemmelig Messenger-samtale?

  1. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter.
  2. Trykk på Personvern på menyen.
  3. Trykk på Ende-til-ende-kryptering.
  4. Trykk på navnet på enheten du vil fjerne.
  5. Trykk på Fjern enhet.
Hvor trygt er Messenger? Også videosamtaler via Messenger støtter denne krypteringsformen. Slik kryptering har Facebook også på sin andre meldingstjeneste, WhatsApp. Men i motsetning til WhatsApp, der alle samtaler blir kryptert som standard, er det i Messenger opp til deg selv hvilke samtaler som skal holdes hemmelige.

Er Telegram trygt?

Det sikkerhetsselskapet har merket seg er at Telegram-appen brukes som infrastruktur til å utføre angrep med en skadevare kalt ToxicEye – en såkalt RAT-programvare (remote access trojan). Angrepene utføres ved at bakmennene først oppretter en Telegram-konto og en Telegram-bot. Hvem bruker Telegram? I januar 2021 var Telegram verdens mest nedlastede app, ifølge analysebyrået Sensor Tower. Den ble lastet ned 63 millioner ganger, og har nå 500 millioner brukere. Den blir brukt av aktivister i Hongkong, demonstranter i Hviterussland og opposisjonelle i Russland.

Hvordan oppdatere Whatsapp på iPhone?

Se etter oppdatering til iPhone:

  1. Trykk på ikonet for Innstillinger på startskjermen.
  2. Bla ned til og trykk på Generelt.
  3. Trykk på Oppdatering.
  4. Nå sjekker enheten om en oppdatering er tilgjengelig.

By Ninetta

Kan man få WhatsApp på PC? :: Er WhatsApp trygt?
Nyttige lenker